Onsdag! :D

Den här dagen har varit två dagar! Första dagen var en solig onsdag förmiddag när jag åkte in till stan, uträttade en massa ärenden (Clas Ohlson, Åhlens…) och sedan åt lunch med Eva på Condeco. Nöjd! Strax före ett åkte jag hem och myste i solen på tåget och tittade på ANDRA som myste i solen från mitt fönster på tåget; lagerarbetaren som ägnade sista minutrarna på lunchen åt att sola sig lite bakom byggnaden; hon som promenerade 15-20 hundar på en gång. Himla fint och bra <3

 

Sedan var jag hemma i en timme, diskade och plockade upp det jag handlat på stan. Hälsade lite snabbt på Martin innan han var tvungen att åka iväg på ett jobb, och sedan satte jag mig på perrongen igen och njöt i solskenet i väntan på nästa tåg till stan. Promenerade sedan (I SOLSKENET) till Omnipollo där jag hängde på låset för att få dricka min Peach Candy Popcorn Sour. Den var …underväldigande. Inte dålig, men inte alls så bra som jag hoppats. Case in point: Mamma fick smaka och tyckte att den var OKEJ. Såatteh. Dödsstöten för en sour ale ;)

Vi tog varsin öl till på Omnipollo (mamma var väldigt nöjd med deras Perikles Pilsner) och sedan gick vi till Brygghuset Jerntorget och drack ett par öl till, tittade på folk som promenerade förbi samt åt. Jag åt ”Steak sandwich”, avbildad här ovan. Ryggbiff, champinjoner, ost och bröd. Och pommes och en JÄTTEGOD grill-dippsås? Nom!

Sedan gick vi vidare EN GÅNG TILL och tog kvällens sista öl på Brewdog. Bra grejer! Solen sken inte längre, men det var okej ändå trots kyligt.

Sade hejdå till mamma när hon hoppade på sin buss och flanerade sedan mot Gbg C. ”Jag hinner inte med 19:50-tåget” tänkte jag, men ville sedan försöka och sprang lite sista biten. Missade tåget med 30 sekunder. Hoppade på nästa tåg som var inne fem minuter senare, och sedan for det iväg. Första stopp: Gamlestaden. Tåget …står still. Tåget …stängs av. Tåget …rör sig inte?? Världens mest högljudda och sura tjej (i shorts!) på sätet intill skriker upprört i sin telefon att hon får DAMP, att hon MÅSTE FÅ SOVA. När vi väl får någon form av information i högtalarna ber någon till slut tjejen att vara tyst så att vi kan få höra vad de har att säga, varpå tjejen blir SKITSUR(are) och hojtar att nu måste hon banne mig lägga på för folk låter henne inte prata. Öh nä, vi ville bara få veta ifall vi skulle få komma hem eller inte..?

Jag kom hem en halvtimme sent. Det är okej. Min telefon var på 13% batteri och sitter nu på laddning. Nu skall jag posta detta, krama på min pojkvän (SAMBO!!) och typ lägga mig pga trött, frusen och lite onykter :))

KRAM PÅ ER!