En lördag: Bowling

Lördag! Jag har suttit halva dagen i en bowlinghall och hejat på när mamma och Janne spelat ligamatch – de vann! 11-9 blev slutresultatet och det var djävlar i mig på sista rutan det avgjordes, haha :D

Ikväll skall jag sy vidare på min struthätta-utan-strut (väpnarhuva) och kolla på Netflix, men innan dess skall vi käka och sedan skall jag ta en promenad — jag saknar 11k steg för att nå dagens stegmål. Jag försöker ju komma igång med detta att röra på mig igen, så då är det viktigt att inte fuska redan dag fyra :) Imorse inbillade jag mig att jag redan märker skillnad på kroppen och jag är så himla duktig på placebo, men det är bra motivation för att fortsätta röra sig. Jag är trött på att mina kläder är för trånga och skaver om magen, faktiskt.

Jag är väldigt trött i huvudet just nu, men jag hoppas att en promenad kommer att ändra på det. Frisk (KALL) luft är väl alltid bra för skallen, eh? :)

Misstänker att jag blir klar med huvan/hättan ikväll, och sedan är det dags att brodera den. Den är svart (för att matcha min jacka) så jag tänkte hitta ett riktigt mörkt grått broderigarn att brodera med, så att mönstret knappt är synbart at first glance :) Tänker mig någon form av alkemiska tecken, men har inte helt bestämt mig än. Det kan bli något hedniskt också, men ja. VI FÅR SE. Första steget är ju att bli klar med huvan först.

OKEJ! Ha en fortsatt bra lördag, hörni! Krams!

(planen är att springa imorgon förmiddag, vi får se hur det går med det :))