…hej!

…hej! Jag lever fortfarande, haha :D Jag har bara varit utan dator. Martin ominstallerade en gammal laptop till mig nu i helgen så nu är jag igång igen, dock :D

Det har varit två (och en halv?) väldigt händelserika veckor, och samtidigt inte. Jag har haft en hel del att göra, men passar även på att njuta av att vara sambo utan att stressa kring det. Kameran är full av bilder från den här perioden, men jag valde att ta den här ovan postade som illustration för det här inlägget; En bild från i fredags, då jag drack ett gott Primitivo och åt Applewood Cheddar till; cheddar jag fick av Martin i Alla Hjärtans Dag-present :) Av mig fick han en makrill. Vi är romantiska på det där sättet, haha. Ost och fisk! Men han gillar inte choklad och jag hade pratat om att jag tyckte om att äta Applewood till rödvin så vi gick ju båda två efter vad den andra FAKTISKT skulle kunna tänkas vilja ha istället för ”Alla Hjärtans Dag betyder choklad!”

Flytten i sig gick över förväntan. Sista dagen före flytt hade jag Robin och Johannes och Johan på besök. Vi åt pizza och tömde vindsförrådet – varför vara ute i god tid när man kan ta allt i sista sekunden, liksom? När de alla lämnat och åkt hem kom Eva över och hängde ett par timmar. Jag lade mig på soffan (eftersom sängen var packkaos) strax efter ett, vaknade vid fyra och kunde inte somna om. Lördagen var KAOS men ändå så himla bra? Johan kom vid halv tio och hjälpte mig få ut allt som skulle till tippen, och sedan körde vi till tippen. Martin och Alex hade plötsligt bättre fart än förväntat och skulle komma en timme tidigare än det först var planerat. Jag hade allmän panik och när vi var tillbaka från tippen kom ALLA samtidigt.

På något sätt gick allt så himla bra. På mindre än två timmar (tror jag? jag vet inte ens – jag var väldigt uppe i varv) var lastbilen fylld, lägenheten tömd och vi var på väg till Göteborg – HEM! Vi åt lunch på Burger King vid Lödde och hade sedan god stämning i bilen hela vägen upp. Lite stress över att Hallandsåsen var avstängd pga bilolycka, men efter en liten omväg via en oerhört scenic route så det var gött ändå. Vi kom till magasinet och hade hjälp att få in allt i magasinet. MAGASINET. Min stora ångest! ALLA sade hela tiden att det skulle bli fullt innan allt kommit in. ”Det är fullt, det är fullt!” JA MEN VAD KUL DÅ. På något sätt fick allt precis plats? Det går inte att släppa en fis därinne men allt som skulle stå i magasinet står i magasinet och kommer att stå där tills vi har skaffat en större lägenhet :)

Kvällen avslutades med en pizza. Martin tog en öl men somnade på soffan efter halva, haha. Vi var trötta, kan vi väl säga ;)

Åh! Och på skänken i lägenhetens hall stod en liten bukett rosor med ett kort – ”Välkommen hem!”

Alltså. ALLTSÅ.

Sambolivet hörni. Det är så himla fint. Vi är båda så himla glada över det. Igår reflekterade vi över hur mycket stress som lyfts från våra liv. Vi kan göra saker i lugn och ro och hinner vi inte idag så finns det ALLTID en morgondag.

Nu när jag har en dator igen så skall jag försöka komma igång klokt med att hålla bloggen uppdaterad igen :)

Ha en fin dag hörni <3