Hejdå, då!

Jag fick tårta igår! Precis den sorten jag bad om också, så jag är himla nöjd :))

Schwarzwald-tårta non nom :3

Det var himla fint att få tårta – och blommor! – när jag var inom kontoret igår och lämnade tillbaka min jobbdator osv. Lite tråkigt att säga hejdå till folk man jobbat med i fem år, men jag har nya äventyr som hägrar vid horisonten så jag hinner inte beklaga mig över det nu :D

Här är bild på den vackra buketten jag fick. Den sitter i en vas just nu, får se ifall det ens är möjligt att få blommor med sig till Göteborg på lördag.

Jag åt denna räkmacka på Bishops igår kväll. Trevligt! Vi blev nog runt 10 pers tror jag. Bra snack, många gamla kollegor som dök upp. Jag var väldigt nöjd :D Drack ett par roliga öl också, klassiskt <3

Jolt snodde min kamera och tog kort så såhär såg vi ut :D

Idag har jag full rulle. Lade mig vid elva igår, tänkte gå upp 08:00 men vaknade halv sex och kunde inte somna om. Hepp. Gick upp, åt frukost och såg på Netflix, och påbörjade packning av glas och tallrikar – sådant där som inte direkt väsnas. Nog för att jag flyttar om två dagar, men jag har inget intresse att inte visa hänsyn för mina grannar och hålla tyst fram till 8-9 innan jag börjar väsnas.

Imorgon har jag tvättid + skall köra iväg med möblerna jag inte skall ha. Jag börjar känna mig väldigt stressad i tron att jag inte alls har särskilt gott om tid, men det är också FEL. Jag har fortfarande tillräckligt med tid för att få gjort vad jag behöver. Det är inte ett problem. Inte än.

Jag skall återgå till mitt plockande nu. Om ett par timmar blir det en fika med Lotta (iiih!) och sedan tillbaka till arbetet här hemma. Jag hinner.

Jag skall bara lyckas andas, också :P