Fyra dagar kvar!

FYRA dagar till julafton! Jag har två julklappar kvar som skall fixas, och det är väldigt enkelt fixat i cirka vilken butik som helst. Sedan skall jag sitta på pengarna i ett helt år, haha! 2017 har varit ett bra år (nåja) men det har kostat mycket. 2018 är det ingen som fyller jämnt (afaik), ingen som gifter sig och ingen som vill fira sin födelsedag i utlandet. Jag klagar inte på att ha fått fira fina människors bröllop och födelsedagar, jag ser bara fram emot att få kunna försöka laga hålet på mitt bankkonto nu nästa år ;)

Onsdag, torsdag, fredag – sedan jullov! Och sedan, öh, en kort tids jobb innan jag slutar. Vi snackar mer om det sedan när pappren är påskrivna av båda parter och ett datum har satts, men ja. 2018 blir SPÄNNANDE.

Idag tog jag alla julklappar till kontoret så nu ligger Carolines julklapp ensam under granen och GRÅTER. Tur att hon kommer imorgon och öppnar den, då! Jag kommer ju att ha eh en del packning med mig på fredag så jag har planerat så fint att ta med lite åt gången till kontoret nu i dagarna ;) Imorgon är planen att försöka få med hela resväskan, faktiskt. På fredag tar jag smink och småsaker. Sedan DJÄVLAR åker jag och firar jul! :D

Igår efter jobb hade jag finfint sällskap av Toro när jag gick på stan och shoppade. Väldigt kul att ha sällskap när man julklappar sig lite, för en gångs skull! Jag är så van vid att gå ensam, på gott och ont. Det är skönt att själv kunna styra vilken takt saker skall göras i, men också väldigt kul att ha någon att pladdra med medan man står i oändliga köer och trampar. Woop! Vi fikade lite på Espresso House (en pepparkaksmuffin och en varm vit choklad) och jag hade tänkt äta middag när jag kom hem men jag var verkligen inte hungrig efter fikat så det gjorde jag aldrig. Därmed har jag mat i kylen som står och väntar inför ikväll! Yay! Budget!

Försöker komma fram till vad jag och Caroline skall äta imorgon men har trots ett par alternativ inte lyckats bestämma mig på den punkten. Det LÖSER sig! Skall bara se till att få hem en flaska vin också – annars blir det ju svårt att dricka vin se på film och pladdra. MAN MÅSTE HA VIN FÖR ATT DRICKA VIN.

(reflektion: vad språket här på bloggen ändå ändras hela tiden? en gång i tiden körde jag hundra parenteser på varandra, nu kör jag versaler för att betynga saker) (lol) (staplar för att jag KAN) 

OKEJ! Ha en bra dag! Det verkar som att jag kommer att käka lunch ihop med världens trevligaste Debbie idag, och sedan får jag massage! Ikväll skall jag panikstäda hemma (woo) och packa och cirka hundra andra saker jag har skrivit ner på en lista. Heja på mig!