Jag vill ju också!

JAG HAR INGET VETTIGT ATT SÄGA IDAG, faktiskt. Det är näst sista arbetsdagen för i år, i eftermiddag kommer Caroline, solen skiner, det var 9 grader ute nyss (nu: 7º, god jul!) och jag lyssnar på fånig musik och drömmer om drag queens. Min favorit är i Topp3 i Dragula S2, så om två veckor (!!!) kommer de två sista avsnittet; drama-avsnitt och sedan säsongsavslutning. Är 1000% taggad på att se vad hon kommer att dra fram för stilar att visa upp i sista avsnittet, lär ju gag:a big time har jag en känsla av.

ALLTSÅ!!!

Victoria Elizabeth Black, gott folk! herreguuuu~

Jag lyckades pricka av de flesta punkter på min ”att göra”-lista igår. Jag köpte de sista julklapparna, städade vardagsrummet, skickade ett paket i retur, tog ner väskan från vinden, packade i stort sett allt som skall med och öh… det var nog allt. Det känns bra, i alla fall! Jag hade velat ha MER städat hemma än det är just nu, men jag åker hemifrån imorgon bitti, kommer tillbaka efter nyår och skall då börja packa och rensa 4REALZ så det är väl egentligen onödigt att superstäda innan dess ändå, kanske.

Imorgon blir det lunch med Toro (på KOL!) och kort arbetsdag, tar bussen till Göteborg klockan 14:00. SEDAN JULLOV! Det blir jättebra. Livet är bra, så väldigt bra faktiskt. Jag är så sjukt pepp på julafton så att Martin kan få sin julklapp :D Åh, jag hoppas verkligen att den är så bra som jag tror och vill att den skall vara. Vi får se. Jag tror inte att han kommer att klaga :))

Men hörni – ha en fin dag! Jag bloggar igen imorgon och försöker då ha lite bilder från kvällens häng med Caroline. Vi skall ju både äta snygg mat och titta på musbokaffären och  köpa godis och se på film och dricka vin så det finns ju ett par photo ops i det, som man säger. Sedan åker datorn med till Göteborg över jul så att jag kan blogga och lite sådana grejer, är tanken.

HEJDÅ! o/