Rosa

Jag har bokat biljetter för att åka och hälsa på mommo i december. Helgen före jul! Då djävlar, Visby. Då d j ä v l a r. Jag ser fram emot det oerhört mycket, såklart. Jag ser fram emot att ha pizzaparty med mommo och se på dåliga TV-program och ta en iskall promenad i ett vintervisby (förhoppningsvis med snö!) och ta kort och titta på pyntet och handla lite sista julklappar. Jag ser fram emot att få äta frukost med kaostanten två dagar i rad, och att få fika och sitta i skenet av tända ljus och bara VARA tillsammans. Lyssna på hennes berättelser. Dela med mig av mina egna upplevelser. Älskade mommo. Älskade ö!

Så, ja. Det är en nöjd Carina idag. Jag blir alltid glad av att ha en resa hemåt att se fram emot. Det vet ni ju :)

Det är torsdag, och för mig även fredag. Jag har jobbat in tid hela veckan för att flexa ut morgondagen, så idag gör jag helg. Också skönt. Ser fram emot nästa helg när jag får träffa min älskade Martin igen. Jag ogillar helger isär. Den här helgen var det jag som fick avstå från att träffas eftersom lajvet dök upp, och det kommer att bli jättekul att lajva. Det är dock trist att inte kunna träffa honom *också*, men ibland blir det så. Men nästa helg – NÄSTA HELG!

…nästa vecka, ser jag också fram emot. Inte ha tusen saker att göra efter jobb varje dag. Jag skall försöka städa lite hemma, och annars mest ta det lugnt. Inte behöva jobba över och jobba över. Inte behöva rusa ut på stan varje dag för att fixa småsaker. Har jag inte världens enklaste liv, som kan störa mig på sådana petitesser? Att det inte finns något VÄRRE för mig att irritera mig på? ^_^

Idag lyssnar jag på fransk trettiotalsjazz och tittar ut genom fönstret. Morgonens himmel var intensivt rosa i ett par minuter – och då menar jag verkligen ETT PAR minuter. Kanske 3? Explosivt rosa och sedan var det borta. Nu är allt blågrått. Fint det med, men jag tycker om mina små morgonrodnader.

Jag hoppas att ni får en fin dag! :)