Vilse bland tabbarna

Jag: Vad SKÖNT att jag inte har så mycket att göra efter jobb idag! En lugn kväll! HÄRLIGT!
Också jag: Här är en lista på tusen saker jag vill fixa och förbereda ikväll lol

Yeah… Det där med en ”ledig hemmakväll” är ett ganska flytande koncept, tydligen. Det kommer i alla fall att bli en promenad ikväll – bra sätt att reboota hjärnan och komma till ro. Jag tänkte också packa och lösa allt sådant inför morgondagen innan jag lägger mig. Imorgon bitti vill jag bara kunna duscha och fixa håret i lugn och ro och sedan äta frukost och sticka till Danmark. Tror vi på det? :))

Det blir bra! Allt blir bra! Det kommer att bli roligt :D

…och eftersom jag är en planeringsninja av högsta rang har jag just styrt upp och löst födelsedagspresent åt Olof. Som fyller år och skall firas OM EN MÅNAD. Men varför inte vara ute i god tid? Det underlättar! Nu har jag en månad på mig att lyckas lära mig att baka den tårta han har beställt (earth cake, googla för bild) och att få presenten inslagen och ivägskjutsad till Göteborg. Awesome!

OKEJ. Jag är inte säker på om det blir något bloggat imorgon – eventuellt att jag skriver något medan mitt hår torkar efter duschen, men jag lovar inget. KANSKE skriver på söndag när jag har kommit hem, annars hörs vi på måndag hörni :)

Krams!

(för många järn i elden just nu. mellan jobb och tusen tabbar har jag tappat bort mig själv hela dagen. bra med lite lajv då, kanske :))