Ett visst mått av ”meh”

Det är ändå tröttsamt med två ensamma helger i rad. Första helgen är det ganska chill, man passar på att göra saker man behöver fixa hemma osv och kan göra det med gott samvete. Andra helgen… meh. Jag antar att en stor del av min opepp på ALLT den här helgen är en dipp eftersom jag inte har fått träffa Martin på länge nu. Jag hatar detta särboende. Ugh.

Men jag städar, och plockar, och slänger saker. Får ordning i livet, antar jag. Har tvättid 13-17 och efter det skall jag ut och springa. Fram tills dess fortsätter jag att pilla här hemma. Skall strax fixa lunch och tänkte ta en kort promenad efter det – om jag orkar klä på mig, that is. Just nu är jag Hemma och städar-chic i babyblåa pyjamasbyxor och en bekväm t-shirt. Och utan smink. Så det krävs ju en viss ansträngning om jag skall gå utför dörren ;) VI LÖSER DET.

Nästa helg blir det MYCKET. Först springa på lördag förmiddag (wooo lera!) och sedan middag på kvällen, och så skall vi fira Yvonne på söndagen innan jag skall åka hem. Helgen efter det är vi isär igen – jag skall jobba för att spara in ett par semesterdagar, är planen. Skulle jag få ett positivt besked re: jobbet nu i veckan så skall den helgen ägnas åt att packa, så det finns utrymme för flexibilitet där.

Jag tror väl inte att jag får det här jobbet, men jag HOPPAS ju. Det kan man alltid göra! Det lät som ett bra jobb och jag hade väldigt gärna velat arbeta för dem. Vi får se vad som händer på den fronten, worst case så står jag kvar där jag är – best case så har jag väldigt mycket att göra när jag kommer hem från Filippinerna :P

Snart bara två veckor tills vi åker! HERRE vad tiden går fort nu?? Nästnästa vecka lär ju spenderas i ren kaos haaa. Jag har dock börjat lägga fram vad som skall packas, så jag har liksom ändå påbörjat det. Hade behövt köpa en ny resväska pga den jag har är trasig, men vet inte om jag skall göra det här i Svea eller ifall jag skall ta det när jag kommer fram? Det vore väl på alla sätt och vis enklast att ta det här, men det kan vara lite billigare om jag tar det där. Då måste jag dock först lyckas ta mig till flyget med en trasig väska så… Vi får se. Jag skall inte packa *idag* så det finns ju tid att lösa det :) De har vettiga väskor på ÖB bland annat så det går att fixa.

NU SKALL JAG FIXA LUNCH för nu säger magen att äpplet jag åt för en stund sedan inte var tillräckligt för att dämpa hungern. Till frukost igår åt jag ovanstående avbildad kvarg; imorse åt jag jordgubbsyoughurt med färska jordgubbar. Frukost kan jag åtminstone lösa även när jag är ensam och opepp! :)

Ha en fortsatt bra söndag <3