Pepp, opepp

Det här med hur genomgående opepp jag är på att springa på kvällarna är ett av de starkare skälen till varför jag egentligen helst springer på morgnarna. Just nu är dock kvällspass grejen, så jag får bara woman up och få det gjort. Som igår, t.ex. SÅ OPEPP. Men det finns alltid tanken ”om jag gör det NU så är jag ju klar sedan och slipper tänka mer på det”, lustigt nog. Don’t get me wrong, jag älskar ju att springa, men jag hatar det också. Jag är så glad att jag KAN springa, men det är inte roligt while at it ;) Om man inte studsar upp i runner’s high och spenderar passet i sjunde himlen, haha. (vilka är de sex andra himlarna..?)

På med kläder och utför dörren. Det spöregnade cirka fram tills jag stack ut, då sprack himlen upp och solen var nääästan framme. Det blåste däremot. Seg och opepp sprang jag iväg och det kändes väl mest som att jag sprang i gröt. Jag tänkte ”Det är okej att inte vara lika bra idag som i onsdags, det är tillräckligt bra bara att du är ute och springer!” och det ÄR det men man vill ju så gärna göra bra ifrån sig också. Jag älskar ju extra mycket när jag kan se att jag blivit lite bättre, liksom.

Kom hem, stoppade trackingen och blev helt whaaat? 20 sek snabbare per kilometer! Haha hur fan gick det till?? Det är ju en minut snabbare på 5k lol :D Wooo! Inte lika opepp efter det ;)

Idag vill jag springa, men jag skall springa imorgon så idag får det vara. Jag skall springa varannan dag, det är upplägget. Inte rucka på det, inte när jag inte måste. Vi får se vad jag springer för runda imorgon; antingen samma som jag kör nu på kvällarna med en förhoppning att göra *tillräckligt* bra ifrån mig, eller så tar jag något nytt. Lite miljöombyte, osv.

I nättras drömde jag att mommo dog och vaknade av att jag grät. Somnade om och drömde bättre saker. Väcktes av larmet halv nio, ville somna om men gick upp tio minuter senare. Skall ägna helgen åt att städa och fixa saker men jag är igen ganska opepp på det mesta. Inte ens pepp på att kura ihop mig under en filt på soffan och se på film istället, så jag glider mest runt och försöker få saker gjort utan att riktigt ha hjärta i det. Det löser sig, jag skall strax sticka ut och lösa ett par ärenden på stan och sedan är jag säkert lite piggare.

Vi skall se ifall jag postar något mer senare under dagen. Annars får ni ha en fin lördag! <3