En helg + bilder på mat

Det kändes som att intervjun i fredags gick bra. Jag HOPPAS att intervjun i fredags gick bra! Jag hoppas det oerhört mycket. Så fortsätt att hålla alla era tummar för mig tills jag har fått ett förhoppningsvis positivt besked, ok? <3 Det är liksom lifechanging, detta. Det kommer att behövas göra väldigt mycket saker på lite för kort tid ifall det blir som jag vill, men jag är 100% redo för detta!

 

Efteråt mötte jag upp med mamma och vi gjorde först av med lite pengar på Sephora innan vi gick och åt lunch på ett ställe som ligger mitt emot SF-bokhandeln. Jag åt denna ryggbiff-pasta med peppar. Mycket peppar! Inte den godaste, men klart ätbart.

Sedan gled vi runt på stan lite till och garvade åt fula kläder och tittade på fina människor. Som sig bör! Martin skickade bild på sin lunch och EFTERRÄTT så mamma sympatiköpte glass åt mig för att jag också skulle ha något att skryta om.

Glass och glass; två kulor sorbet och en kula glass. I ALLA FALL! Det var relativt gott. Jag har ätit godare. Vad dissig jag är just nu? :D

Har ni sett vilken fin mamma jag har? Här var hon just på väg att hojta ”SLUTA TA KORT PÅ MIG” :D Jag slutade inte, pga bråkig på det sättet. Bästa mamman <3

På lördagen åkte jag och Martin och spenderade tusen spänn på alla saker vi behöver inför Filippinerna. Det är saker som a) går att köpa på plats och b) är BILLIGARE om man köper på plats men eh… Ja. Vi har nu köpt vätskeersättning och nässpray och shampoo och rakblad och solkräm osv, etc, in extremo. Jag gillar att vara förberedd. Han också. Vi är ett bra team :)

På söndagen tog jag en promenad, glodde på TV med Martin och åt pizza innan han lämnade mig vid bussen. Hemma hämtade jag ut ett paket innehållande 1 fin klänning och 2 par shorts och sedan pillade jag på en grej pappa ville ha hjälp med. När jag lade mig och släckte vid 22-tiden var jag förvirrad över hur oerhört lång dagen hade känts? Märkligt.

Nu har vi två helger i rad då vi inte ses. Har jag all tur i världen (iih!) så kan jag ägna de helgerna åt att packa och fixa. Annars kommer i alla fall den kommande helgen att innebära storstäd och träning. Nästa helg blir också träning. 16/9 skall jag springa terränglopp och sedan skall vi äta middag med bästa middagsgänget. Längtar! :D

Hoppas att ni har haft en trevlig helg! Glöm inte att hålla åtminstone EN tumme för mig tills jag säger att ni får lov att släppa ;)