Snabbis

Gårdagens pass var kort men snabbt. Jag kom iväg med sådan hastighet (nåväl) att jag bestämde mig för att låta det vara ett snabbt pass snarare än ett uthålligt pass, och detta är resultatet. Inte det snabbaste jag sprungit, men jag är nöjd ändå. Nästa pass blir långsammare och förhoppningsvis längre ;)

Jag är glad att jag är igång med löpningen igen. Jag tycker ju OM att springa! Eller ja, jag tycker om när jag har sprungit, är väl mer sanningen ;) Under själva träningen är man ju trött och frustrerad och pressar man tillräckligt är man ju nära att krascha också. Det är jobbigt, helt enkelt. Efteråt fylls man dock av endorfiner och nöjdhet och tröttma men BRA sådan. Jag gillar det. Att springa är ju ändå att flyga, och jag har alltid velat kunna flyga.

Jag var på jobbet klockan sex imorse och var så himla trött. Det var dock en vacker morgon. 10 grader ute, solen på väg upp bakom ryggen på mig. Nu är det 20+ och solsken rakt i ögonen och mindre än 6 timmar tills jag sitter på bussen till Göteborg. Lyckades gräva fram vad som känns som en lämplig outfit för morgondagens möte, så jag är nöjd. Jag TROR att jag har fått med allt jag behöver ha med till Martin i helgen? Smink och kläder osv. Två ombyten träningskläder! Jag kommer att försöka komma ut två gånger, men lovar inget. Kanske springa ikväll och på lördag..? Vi får se.

Nu kommer ju ett större antal dagar (tre) utan blogg igen. Himla sorgligt ;P Ni överlever! Det är värre för mig om ett år när jag vill läsa tillbaka vad jag gjorde för ett år sedan och det INTE finns ett inlägg! Whaat!

Men ja. Jag har druckit två koppar te, stått upp i nästan tre timmar och haft morgonmöte med min chef. Nu lyssnar jag på musik jag lade till i min Spotifylista för 5 år sedan och trivs i solskenet.

Hoppas att ni också har en bra dag! Kram på er! :) Och håll tummarna för mig imorgon, okej? :D