Gårdagen, dagen

Jag sprang igår! Jag bloggade däremot inte om det. Igår, det vill säga. Jag bloggar ju OBVS om det just nu, såatteh. Samma runda som i förrgår; 15 sek snabbare per kilometer! Yay! Små små steg. Det spelar ju ingen roll egentligen, jag kommer aldrig att bli en SNABB löpare. Jag har givit upp på att det tåget skall komma för länge sedan; jag har haft ett par rundor när jag lyckats springa väldigt snabbt, men de är så få och sällan förekommande att det inte riktigt känns som något jag kommer att uppnå for reals. Men vet ni vad? Det gör ingenting! Jag är glad över långsamma men längre rundor också. Är det min grej – so be it! :)

På vägen hem började det regna. Först lite, bara duggregn. Sedan ÖPPNADE SIG HIMLEN. Vattnet dröp om mig när jag kom in i hallen. Gick raka vägen in i duschen och gömde mig i varmvattnet en stund. Hösten är banne mig på väg nu! Det regnade sedan hela natten. Jag älskar ljudet av smattrande regn mot mitt fönster och vind i gardinerna. Snart är det dock dags att stänga fönstret på nätterna igen. Snart kommer kylan.

Idag åker jag till Göteborg wooo! Jag hade tänkt springa imorse pga ville underlätta att få mina steg idag, men jag vaknade en timme före larmet och kände mest att jag istället behövde gå till kontoret lite tidigare pga skall ju gå tidigare idag för att hinna med min buss. Sagt och gjort var jag på kontoret 06:30.

Vågen går på rätt håll, igen. Igår var den mycket lägre än i förrgår. FAKE NEWS tänkte jag, men idag visade den samma siffra. Jaha. Jag kommer dock att lägga på mig lite i helgen igen; jag går ALLTID upp i vikt när Martin lagar så underbart god mat åt oss :D Det gör ingenting. Jag vill bara inte känna mig som Gojira när jag går runt i min bikini hos pappa om 39 dagar, ’s all.

Jag behöver städa. Liksom, VERKLIGEN städa. Jag har fortfarande tyg och medeltidskläder över halva lägenheten, och det stör mig. Ingen ro hemma. Ge mig två kvällar så är det gjort. Jag skall städa på måndag (har tvättid då också) och så på typ tisdag. Jag hoppas att det räcker. Jag vill kunna sticka ut och springa och gå på kvällarna utan att behöva känna mig stressad över högar med tyg i hela hemmet. Jag vill komma hem och ha lugn och ro och avplockat. DET LÖSER VI! Woo!

Men ja. Steg idag. Hur löser jag det? Jag är i Göteborg 17:30 och skall sedan vidare hem till Martin. Jag får ditcha honom en stund ikväll och gå ut och gå i Surte, helt enkelt. Han kan ju roa sig även utan mig :) Det blir bra ändå. 15k steg let’s go! :D