HÖST!

Det är HÖST nu! Mörka, råa kvällar och regniga dagar. Jag tittar ut på regnet utanför kontorsfönstret och bara MYSER :D Älskar detta! ÄNTLIGEN! Igår när jag kom hem till Malmö gick jag hem i regnet (ugh) (lol) och sedan tog jag en kvällspromenad efter att jag ätit lite. Det var så mörkt! Himlen var svart av regnmoln, men jag slapp dock få ALLT regn på mig eftersom det inte började regna igen förrän jag var tre minuter hemifrån.

Jag tycker om det. Regnsmatter mot rutan när jag skall sova. Gardiner som blåser till emellanåt. Vinandet av vinden. Så HIMLA mysbäst, faktiskt. Snart dags att börja tända ljus i lyktorna hemma på kvällarna! Woo!

I övriga nyheter: 36 dagar till Filippinerna! Jag satte igång en countdown i telefonen. Det går långsamt nu i början, men snart – SNART!  – är det bara dagar kvar och vi kan ha panik över packningen istället :D Yay! …eller? :D

Helgen har varit bra. Vi har tagit det lugnt, ätit violpolkagrisar och tittat på TV. Jag gillar det. Nästa helg skall vi börja köpa saker som skall med till Filippinerna (allergimedicin och sådana grejer vi gärna har koll på redan från Sverige – jag vet ju att det mesta går att köpa på plats, men ja. jag gillar att vara förberedd, och han har smittats lite av min planeringsfeber :D)

Jag har tvättid ikväll + skall springa. Jag sprang i lördags! Det blev 3,5 kilometer i räliga backar på asfalt. Ikväll blir det nog 3k-slingan hemmavid medan jag tvättar. Jag borde plocka lite hemma också. Vi får se vad det blir av det.

Kortare vecka eftersom jag åker tillbaka till Göteborg på torsdag – har ju någon form av intervju (om jag ens vågar kalla det det?) på fredag. Eek! :D

HA EN BRA DAG osv.