Mitt nya ansikte

Jag hade velat springa idag också. Kanske gör jag det, vi får se. Eller så blir det bara en promenad. Det är skönt att vara igång med stegandet igen! Jag har kört i 3,5 veckor med minst 15k steg om dagen (enligt fitbiten så fick jag bara 13,5k steg i onsdags förra veckan, men jag fick 4k till på andra sidan midnattstrecket innan jag lade mig så jag räknar ändå det som samma dag – kroppen ”resettar” ju snarare när jag sover än vid midnatt :P) och jag hoppas att jag kan hålla igång med detta. If there’s a will there’s a way, osv.

Det var skönt att springa igår! Eller ja, missförstå mig rätt: Det var ju rena rama döden, ändå? Det var varmt och djävligt och fullt med knott och backar och hela faderuttan, men jag är så glad i kroppen efter att jag sprungit. Det är därför jag tänkte se ifall jag inte kan upprepa gårdagen ikväll också; promenad till Bulltofta, spring korta slingan, promenad hem. Jag tänkte köra 2,5k-slingan ett par gånger nu och sedan ta 5k-slingan när jag blivit varm i kläderna (som man säger).

VAD JAG TJATAR, va? :D Strunt samma :D

Jag sov gott i nättras, och jag vaknade två minuter före klockan tänkte väcka mig. Det var skönt! Jag gillar att vakna självmant och att göra det i god tid. Idag är jag osminkad bortsett från ögonbryn för jag hade noll inspiration att sätta färg i ansiktet tbh. Det gör inte mig någonting; paniken/oviljan att vara utanför min lägenhet utan smink har verkligen bara försvunnit på senare år. Jag FÖREDRAR ju att vara sminkad, men sedan mina allergier i våras så har jag lärt mig att det egentligen räcker att fylla i ögonbrynen så KAN jag gå osminkad i övrigt. Så här sitter jag med skarpa ögonbryn och nakna ögon :D Hej!

Jag har för övrigt fått en finne på näsryggen vid högra ögat. Vem fan får finnar när de är 33!? Vad fasen. Aja, den försvinner väl snart. Hoppas jag :P

IMORGON FÅR JAG TRÄFFA MARTIN IGEN OCH ALLT ÄR BRA!

Springer jag ikväll så kanske jag uppdaterar här efteråt. Skryt, ni vet :D MAN FÅR SKRYTA. Eller ja, jag struntar väl i vad ni gör, men på MIN blogg får JAG skryta! SÅ DET SÅ.