En måndag

En detaljbild från ryggen, på fällda sömmar. Också en mycket bättre färgåtergivning av det lila – det såg närmast blått ut i förra inlägget jag delade bild! Jag är nöjd hittills, än så länge har detta potential att bli bra :))

Gick upp halv sex och stack ut och sprang. Liiiiite längre än sist! Yay! När jag säger ”liiiite” så handlar det alltså om typ 20 meter, men det är ändå framsteg! Det är fortfarande 20 meter längre än jag orkade springa i onsdags! :)

Jag drömde att jag hade köpt en skivstång. Den var förvånansvärt billig. Jag var himla nöjd. Jag hade väldigt gärna ägt en skivstång. Det är det enda jag verkligen kan sakna med att inte ha gymkort längre, att jag inte kan träna skivstångsrodd och alla dessa fina saker man kan göra med en skivstång. Jag borde köpa en. Faktiskt. Den kan ju liksom förvaras under soffan när man inte använder den… Jag borde kolla upp detta. Jag har en kettlebell men den kommer man ju bara SÅ långt med :P

Måndag! Mensvecka, så inb4 pain antar jag. Jag har tvättid på onsdag. Idag blir det lite häng med Frans, så jag tar med mig klänningen och ser vad jag kan göra. Jag måste ju fixa längden på den, så han skulle faktiskt kunna få hjälpa mig att få rätta på det så slipper jag stå hemma och få den sned. *smart chey*

…skivstång kostar 249:- på Rusta, och 29:90 för skivstångslås. Då är det vikter som behövs också. Det är fan doable? Jag behöver bara få skjuts för att kunna få hem skiten, eller ta bussen hem efteråt. Wow. Kanske jag har en skivstång inom någon form av framtid. Får se hur budgeten ser ut efter Medeltidsveckan. Jag kommer förhoppningsvis inte spendera allt för mycket pengar då – folk är ändå skyldiga mig ett par öl ;)

OKEJ!

Jo, när jag kom till kontoret idag luktade något bränt. Bränd elektronik. Ingen kan hitta vad det är, men det luktar fortfarande. Undrar om man borde oroa sig?