Allt går som jag vill just nu :)

Förvånansvärt nog ligger jag ändå helt okej till med min klänning? Jag behöver fixa knappar och knapphål och jag behöver klippa till och fålla nederkant + fixa ärmar, men ärmar går jättesnabbt att göra och resten …har jag tid till. What even. :D

Jag har ju varit effektiv idag. Jag gick upp åtta imorse och sydde fram till typ tre, då stack jag ut och promenerade/sprang/promenerade för att få dagens steg. Nu tar jag avbrott för dagen, skall fixa lite vid datorn och sedan lägga mig tidigt eftersom jag tänkte springa imorgon bitti.

Jag har 7 dagar i rad gått minst 15 000 steg och ätit ordentligt, och det syns på vågen. OCH på kroppen! Jag har inte haft så här bra kroppsbild på länge. Jag tänker skryta och vara glad när det faktiskt går bra på det departementet för en gångs skull. DET FÅR MAN. Det bestämmer jag, och det är min blogg :)

Håll igång, håll igång, fortsätt, fortsätt. Iochmed veckans träningsschema och planer för lördagen så bör det inte vara några bekymmer att få mina steg för kommande vecka heller. Veckan därpå gäller detsamma – är det något man får i överflöd när man bor en halvtimmes promenad från stan på medeltidsveckan så är det steg ;) Promenader i Visby brukar resultera på 15-20k steg om dagen trots att det är så drattans litet. Det är något i hela det där att jag går hem för att äta och hänga med mommo mellan varven.

SNART DAGS FÖR VISBY! Men före det: Femårsfirande med Martin. Som sagt; vi firar en vecka i förväg. Man får göra så när man inte kan ses den egentliga dagen för att flickan i förhållandet ville åka till sin öi och hänga just då.

Det ser ut att vara en bra vecka som kommer. Jag ser fram emot det :) Jag ser också fram emot att få klart klänningen så att jag kanske kan visa er sedan vad jag har sytt :)

Ha en fortsatt trevlig helg <3