Fuck daj, huvud

Efter att jag tvättat igår lade jag mig i tid, lyssnade på ett avsnitt av Magnus Archives och somnade. Och sedan sov jag inte. Knappt något alls. Jag vaknade till flera gånger. Varje gång med ökande huvudvärk. Sista gången jag vaknade var vid fem och mitt huvud gjorde sprängont. Hur jag än lade mig i sängen, vad jag än gjorde för att försöka göra det någorlunda mer uthärdligt fick jag ingen respit. Till slut gick jag upp och rafsade runt i medicinskåpet efter värktabletter men hade INGA. Tog en resorb, mailade min chef och sade att jag får sjuka mig idag pga har så ONT så förbannat djävla ONT och sedan lyckades jag på något vänster somna om och få ett par timmars sömn till.

Köpte Alvedon på apoteket. Och mer resorb. Har spenderat dagen på soffan mer eller mindre, vilat och försökt få huvudet på bättre humör. Allt eftersom under dagen har huvudvärken stillat sig, och nu på kvällen kunde jag till och med gå ut och ta en promenad. Jag hoppas innerligt att jag kan få sova vettigt nu inatt, för jag orkar verkligen inte med en skitnatt till just nu.

Jag får skjuta på springturen jag planerat för imorse till imorgon istället. Inte helt klar över ifall jag springer före jobb eller om jag skall ta med kläder och springa vid lunchen. Jag har i alla fall en finfin lunchsallad att äta imorgon, skall bara komma ihåg att ta med den :)