Mördarskog

Efter jobbet igår så tog jag en dusch och sedan åkte vi hem till Rigmor och fikade. Hon hade förberett jättefina mackor med räkor och skinka och ost och whatnot åt oss, så det var en himla god fika – utöver trevlig, det vill säga. Vi hade först snackat om att äta pizza när vi kom tillbaka hem men vi var båda mätta efter mackan så vi skippade det. Istället gick jag ut och gick en mil och fick mina 15k steg, yay! Jag gick vanliga slingan här i bygden, och sedan testade jag att gå upp för att kolla nybyggena och hamnade ute i skogen. Sjuuuukt fin skog!? Jag lyssnade på skräckpodcast (the Magnus Archives) och var dock lite nervig, och när jag kom hem sade Martin att det var en mindre bra skog att gå i pga hög brottslighet och det var där bortåt som det skedde mord natten till igår. Okej. Jag får låta bli att gå den skogsvägen när jag är ENSAM, helt enkelt.

Vi kikade på en dokumentär om korallrev (”Chasing Coral” tror jag? Samma gäng som gjorde ”Chasing Ice” – de finns på Netflix, jag rekommenderar båda!) och sedan gick vi och lade oss. I nytvättade lakan! Cirka det bästa! :D

Idag vaknade vi, snoozade vi och gick sedan upp. Det var en bra snooze. Bara krypa närmre intill och slumra tillsammans. Det tycker jag om. Sedan åkte Martin till jobbet och jag har fixat mitt och försökt plocka lite här hemma mellan varven när saker sköter sig själva, vilket har resulterat i att jag nyser hela tiden just nu. Damm!

Jag skall springa i eftermiddag, är planen. Strax lunch, sedan smälta maten lite och sedan sticker jag ut och tar ett par kilometer. Ingen aning hur det kommer att gå, men jag vill hålla igång med att försöka få mina steg och försöka få mina rundor. Ett steg i taget, osv.

Ni får ha en fin dag! Jag skall se ifall jag inte kan försöka få något bloggat i helgen nu när jag ändå har dator med mig till Martin :) Lovar inget, men skall försöka!

Kram på er :)