Nä

Ni kan släppa era tummar nu. Jag har valt att avstå från dagens intervju. Det handlar till stor del om pengar; jag har inte råd att ta ett jobb med såpass mycket sämre lön, livet måste gå runt också. Jag har en intervju för en annan tjänst på ett annat företag i slutet av augusti – ni får hålla tummarna för mig då istället!

Jobbar hemifrån Martin idag + imorgon ändå, jag åkte ju upp hit igår efter jobb. Bussresan gick bättre än förra vecka; blev inte alls åksjuk, och nacken var glad över min fula och töntiga men väldigt bra flygplanskudde! En sådan där U-formad korv man har runt nacken ni vet? Det är valar på min. Den är inte snygg. Den är däremot JÄTTEKUL att klämma på eftersom den är fylld med små mjuka plastkulor. Kläm kläm.

Vi tog en öl och snackade lite skit på Hyttan när jag kommit igår. Gick hem och lade oss vid elva och jag somnade ganska snabbt. Sov gott i nättras! I vanliga fall sover jag ganska illa hos Martin eftersom hans säng är så annorlunda mot min och eftersom jag är ovan vid att dela sängen med någon annan, men eftersom jag knappt hann hem och vända efter min förra tur hit så var jag tydligen redan invand, haha. Något åt det hållet, i alla fall ;)

Det är varmt idag! 30 grader utanför fönstret vilket resulterar i cirka 30 grader inomhus. Vi har igång AC:n och den kyler ju luften någorlunda. Den väsnas också som ett helt helvete men det kan det ju faktiskt vara värt för att slippa smälta bort här på skinnsoffan.

Ikväll skall vi fika med Rigmor, imorgon skall jag springa. Heja friskvårdstimme! :)

Jag hoppas att ni har en fin dag <3