ESC etc

Eurovision igår kväll! Lika stor besvikelse som alltid, haha. Tur att jag hade folk att chatta med, annars hade jag väl blivit tokig där jag satt ensam hemma och glodde ;) Ändå värt! Får se vad de kan åstadkomma nästa år :) Jag är inget fan av musikstilen de flesta använder, men jag tycker att det är en rolig show – mest för att den är så himla fånig. Hästar och gorillor och whatnot? :D

Idag har jag mest slappat på soffan. Sedan tog jag ju en 12-kilometerspromenad ut över Bulltofta i sommarvärmen också, väldigt trevligt! Gick snabbt. Snabbare än jag brukar. Nu är jag seg :P Ute skiner solen fortfarande. Jag älskar maj! Jag är dock lite orolig över ifall det kommer att vara såhär varmt i Göteborg nästa helg också..? Måste komma fram till vad jag skall ha på mig för att inte bli överhettad, och för att samtidigt klara ifall jag blir kylig. Jag får pilla lite i garderoben i veckan.

Påbörjade ju som sagt mitt nya broderi igår. Här får ni en preview, trots att jag egentligen tänkt köra en sådan där GRAND REVEAL när det var färdigt. Shit the same, som man säger :)

Kan ni inte se vad det föreställer har ni noll koll. NOLL KOLL!!

Nu skall jag fortsätta chilla tills det är dags för att sova. Pausar dock broderiet för kvällen, jag får ont i vänster handled iochmed hur jag behöver hålla i jackan när jag syr. Baby steps!

Ha en bra kväll <3