Närapå värmeslag

Det har varit en varm dag – nästan FÖR varm! Fast man får ju inte lov att klaga, det har varit mörkt och kallt så länge och jag ÄR tacksam för sol och värme, jag lovar! Bara det att jag tänkte springa en mil men fick avbryta efter 5 kilometer pga var helt yr av solen och lite vätskebrist. Var på Bulltofta, så jag stannade till och gick runt lite och sedan besökte jag toaletten på väg hemåt och drack vatten från kranen. Iskallt vatten. Det GODASTE jag NÅGONSIN druckit, cirka? Så SJUKT söndertörstig, ha. Nästa helg när jag springer ett halvmarathon finns flertalet vätskestationer. Jag tänker dricka vid VARJE. Man behöver det! Ändå skönt att komma ut lite :)

Sedan började jag på det senaste tillskottet till min jeansjacka. Jag visar inte än! Kanske jag tar bild och visar under arbetets gång, annars får ni se när det blir färdigt :) Min plan för morgondagen är att städa och fixa samt brodera och se på gamla säsonger av Top Model (plus få mina 15k steg!) så vi får se ifall jag blir klar imorgon kanske :)

Ikväll är det ESC, jag har just sminkat mig because VARFÖR INTE och kommer att vara kränkt på internet + brodera medan jag tittar ;)

Ni får ha en bra lördag! :)