Hej!

Hej hej hallå bloggen,

Det är jag igen. Det är torsdag, och jag har ett par timmar kvar av arbetsdagen innan jag skall hem och städa. Visst låter det sjukt oglammigt? Det är det också, men jag räknar med att det kommer att bli bra när det är färdigt och jag ser fram emot att kunna sitta och slappna av i ett välstädat hem.

Den här helgen träffar jag inte Martin. På lördag skall jag upp till Helsingborg en sväng och träffa Sanna och Viktoria när Sanna har sista provning av sin brudklänning, och på kvällen skall jag hem till ett par vänner och hänga. En lugn och skön helg, faktiskt. Tråkigt utan Martin, men jag skall passa på att träna lite nu när jag har lite mer än en tidig morgon på mig att komma ut ;)

Träningen går …framåt. Det hade kunnat gå BÄTTRE, men det går just nu tillräckligt bra, ändå. Jag försöker att inte låta mig stressas av hur kort tid det är kvar tills jag skall klara av att springa ett halvmarathon. Det hjälper liksom inte, så det är bara dumt att stirra sig blind på det. Om min kropp inte packar ihop helt random under perioden jag har kvar fram till loppet så kommer jag mest troligt att uppnå mitt mål, så. Jag förutsätter inte heller ATT jag kommer att klara det, men jag fokuserar hellre på KAN än KAN INTE :))

Här är en bild från imorse:

Jag har blivit så rund i ansiktet? Förstår inte varför.

Men ja. Behöver sätta färg i håret, btw? Kanske är läge att göra det ikväll när jag städar, så är jag schnygg när jag skall åka tåg fram och tillbaka till hbg på lördag :P DET ÄR VIKTIGT. Eller ja. :D

(vilken konstig form jag har på huvudet wtf)

Men ja. Nu skall jag återgå till reguljär arbetsdag, och sedan blir det henna och storstäd och fixa hemma :) Skall försöka få fram en bra och peppig playlist också :))

Krams!