Ett Därför.

Onsdag! Jag sprang imorse. Det regnade på mig. April har hittills fungerat bra, med mån/ons/fre-träning. Jag tar ju som sagt var med kläder till Martin när jag åker dit imorgon och jag har intentionen att springa på fredag förmiddag. Jag måste sluta ge mig själv ursäkter till varför inte hela tiden och istället fokusera på varför.

Varför? För att jag blir piggare, gladare, nöjdare, snabbare, bättre, stoltare, sover bättre. Kanske blir jag snyggare också, vem vet! Men det finns liksom verkligen inget negativt i att hålla igång med träningen.

Onsdag! Jag har tvättid ikväll. Jag skall sedan boka en ny tvättid nästa onsdag. Onsdagar har blivit mina tvättdagar – eftersom jag springer onsdagsmorgnar så gör det inget att det blir lite senare i säng pga tvätt, för jag har inte bråttom upp på torsdagsmorgnar. Imorgon är det ju halvdag och min buss går klockan två, så jag tänkte börja vid typ halv nio. Då hinner jag med hela (halva ;)) arbetsdagen + köpa fika innan bussen går.

Onsdag! Jag har ett par ärenden som skall uträttas innan jag går hem och tvättar i eftermiddag. Lite påskkort och sådana grejer, ni vet. Skall bara komma ihåg det också… Det är så trist när man får iväg sådant för sent.

Nåväl. Jag skall fortsätta med min onsdagsmorgon här. Jag hoppas att ni har en bra dag – och kom ihåg att Systembolaget har stängt på fredag! ;)