Hon har blommor i sitt hår

Igår kväll sprang jag fem kilometer och sedan bäddade jag rent i sängen. Nyduschad med rena lakan? Har inte sovit så gott på vad som känns som evigheter. Svårt som sjutton att ta sig ur sängen imorse, haha. Jag ville bara ligga kvar!

Tisdag. Tror jag. Jag är sned i veckan igen. På torsdag är det halvdag iochmed påsk, och sedan långhelg! Jag ser fram emot lite extra tid med Krabbis, det är så sällan vi faktiskt hinner träffas mer än två dagar åt gången.

Jag nämnde ju igår att jag var i Göteborg pga en arbetsintervju förra veckan. Eller ja, förrförra? För ett tag sedan. Jag fick inte jobbet, tyvärr. Jag ville oerhört gärna ha det, men de hade för många sökande så trots att de var positivt inställda till mig och mina erfarenheter så räckte det inte hela vägen fram. Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Hitta saker jag kan tänka mig att jobba med och söka. Jag är så TRÖTT på detta, om jag skall vara ärlig. Jag önskar att jag hade en massa balla utbildningar och relevant erfarenhet för att landa ett riktigt schysst jobb, men nu får jag hålla tillgodo med vad jag kan. Så länge det inte är callcenter igen…

Solen skiner och det blåser satan. Det säger alla. Jag vetefan om jag tyckte att det var så hysteriskt blåsigt när jag gick till kontoret imorse, men alla som har kommit in på rummet efter mig (tre pers) har kommenterat på hur mycket det blåser. Jag vet inte om jag bara är gotländsk här? Jag menar det blåser ju liksom i Visby HELA TIDEN och för det mesta ganska mycket?

Idag skall jag förbereda påskägg. Fyra stycken. Jag vet inte vad jag skall lägga i dem. Vi får se. Det kanske bara blir två. Har beställt blommor åt höger och vänster också. Och så skall vi på påsklunch i dagarna två, jag och Knipsarn. Till mamma på fredag och till hans mamma på lördag. Men RESTEN av tiden skall vi banne mig bara chilla! Det har jag bestämt! …och så skall jag springa, så måste komma ihåg att packa med mig träningskläder. Note to self, osv.

Den svartaste av svarta ögonskuggor är Coffin Critters av My Pretty Zombie Cosmetics. Jag ville bara säga det. Jag har två helger i rad kört på sotade kolsvarta ögon som mitt 16-åriga jag hade varit grön av avund inför. Lilla lvl 16 Zombie <3 Hon gillar.

Nu säger jag hej för idag. Vi får se ifall jag kan få iväg ett blogginlägg imorgon OCKSÅ. Vilken lyx det hade varit, eh? Tre dagar i rad! Unheard of! :P