Lur!

Vad jag EGENTLIGEN gjorde i helgen var ju att vi hade tjejkväll/möhippa för Sanna, min brors fästmö :D

Jag åkte upp till Helsingborg i lördags för att hålla Sanna och Viktoria sällskap när Sanna provade sin brudklänning, och sedan åkte vi ut på Väla för lunch och lite shopping/uppehåll av Sanna tills det var dags att mötas upp med de andra tjejerna på restaurang i Malmö. Vårt möte i klänningsbutiken gick MYCKET snabbare än vi först räknat med att det skulle, så plötsligt hamnade vi långt före i tidsschemat. Typiskt! Vi lyckades dock uppehålla Sanna genom att ta en fika och snacka smink en stund, och sedan åkte vi neråt mot Malmö. Plötsligt låg vi EFTER i planerna, haha! Svårt det där.

Vi kom i alla fall fram till Malmö, parkerade på centralstation (vi skulle inom ”en sminkbutik här borta” innan vi skulle åka vidare till Emporia som vi lovat henne ;)) och gick mot Pinchos. ”Här ligger Pinchos!” sade Sanna. ”Jag TROR att jag kanske har en bokning här??” svarade jag och så gick vi in. SJUKT awkward segueway haha :D ”Ni var ett sällskap på 5?” frågade hovmästaren och jag facepalmade invärtes medan Sannas huvud började snurra för VILKA VAR DE ANDRA TVÅ. Den ena – Johanna – hade redan kommit, den andra – Elin – satt i en två timmars tågförsening utanför Lund -_-

DETTA ÄR DIN MÖHIPPA sade vi, och sedan drack vi lite medan vi väntade på Elin. Vi åt, snackade skit och hade jättetrevligt innan vi gick hem till mig, tog på oss pyjamasar och tittade på Grease 1 + 2 och drack vin hela kvällen :D

Vår vackra brud <3

På söndagen åkte vi (Jag, Sanna och Viktoria) till Emporia och köpte SMINK. Alltid en bra grej! :D Sedan åt vi lunch ihop innan tjejerna åkte hem, och jag ägnade kvällen åt att vara lat. Det får man när man har storstädat hemma! :)

Idag hade jag tänkt börja dagen med att springa, men jag hade svårt att somna igår kväll så skall springa ikväll istället :) Just nu regnar det ute. Jag hoppas att det slutar tills jag skall springa, men jag springer såklart oavsett vad det är för väder.

Ha en bra dag <3