Idag: Uppåt och neråt

Jag har börjat utmana ödet och äter äpplen igen. Känner inte av några större allergiska besvär och JESUS FUCK vad gott det är :D Blir det obehagligt slutar jag, men just nu surrar knappt ens läpparna på mig. Win :3

Jag sprang imorse. Upp klockan fem, på med kläder (efter att jag kollade termometern – SJU grader varmt imorse! kunde springa i tunna tights!) och sedan utför dörren. Regn, gnörghl. Körde intervaller, hade glömt hur jobbigt det är haha. Men det är bra träning! Styrka och uthållighet! :)

Solen sken för fullt när jag kom till kontoret. Underbara sol. Nu är det mulet, men vi får se vad det blir av det här.

Helgen blir …ensam? Kanske? Vi vet inte. Martin har så mycket på jobb. Jag önskar att vi bodde ihop så att jag kunde få stödja och krama och peppa och trösta när han är trött och stressad på jobb. Vi får se vad som händer. Jag saknar, ju. Men nästa helgs resa till Göteborg är bokad och klar, så om inte annat får vi ses DÅ. Det är i alla fall inte en månad isär den här gången!

Min födelsedag och sedan hans födelsedag, direkt efter. Jag känner mig gammal och lite sådär värdekass, ändå. Vad har jag åstadkommit i mitt liv? En gång i tiden var födelsedagar roliga, nu är de bara en återkommande påminnelse om hur kass man ändå är. Suck.

Och jag saknar Anna. Idag är hon tydligt närvarande i skallen. Jag lyssnar på en gammal skiva hon älskade och jag saknar henne så fördjävligt just nu. Som vanligt; hade givit en arm för att kunna träffa och få prata med henne. Prata om livet. Prata skit. Skratta åt dumheter. Skratta åt hennes värdelösa djävla skämt. Krama om henne. Säga att jag älskar och saknar henne. Kanske hon skulle vara stolt över sin lilla syster, ändå. Jag vet inte. Jag är så kluven idag. Ena benet i solsken och mysglädje och andra benet i sorg och sörja. Ugh. Det är väl så det är den här tiden på året, kanske?

Jag har idéer på vad jag skall göra ifall Martin inte kommer i helgen. Det har med hans födelsedag att göra. Och så städa, såklart. Alltid städa, känns det som. Jag vill inte vara barn igen men ibland känns det som att det hade varit så skönt att slippa vara vuxen en stund?

Nåväl. Jag hoppas att solen kikar fram igen om ett par timmar när det är dags att gå hemåt.

Ha en bra helg mina vänner <3