Jättemat :o

Stack ut på äventyr med Toro och hans treåring för att lösa Questet för Martins Sista Födelsedagspresent (Eller?)™ – det namnet är en mouthful! :)

Lunchen var såhär vild! Ikväll blir det skorpor och vatten, haha :D (jag har nog fan inte på riktigt plats för mer mat – och då åt jag ändå inte ens upp i närheten av hela denna pga jätteportion?)

Jag vaknade 07:14 imorse och då hade jag sol i hela lägenheten. Jag gosade ner mig under täcket och lyckades somna om igen efter en stund, och när larmet väckte mig 09:00 var det grått och trist ute. Suck. VAR ÄR MIN SOL vafan. Bortsett från häng med Toro idag har jag suttit ensam hela helgen, så det var skönt med lite socialt interagerande. I fredags fick jag sluta tidigare och gick hem 13:16, och fram tills jag mötte upp med Toro vid 11:30 idag har jag knappt ens sett en annan människa.

Gårdagen spenderades med att se tre filmer; Suicide Squad (lol nej), Blair Witch (mjä) och Airheads (VÄRLDENS BÄSTA FILM). Jag är skeptisk mot hur de plötsligt har med en massa POV-video i något som skall föreställa found footage? Jag övervägde ifall de hade en GoPro på huvudet men plötsligt började den ena karaktären filma sig själv och hon hade minsann ingen kamera på huvudet. Bara skräp, med andra ord. Jag gillar dock Blair Witch-trilogin, så ändå okej film.

Det regnar ute nu. Jag skall ta en dusch och kräla ner i min pyjamas, och blir jag mot förmodan hungrig ikväll så tar jag bara en macka. Jag hoppas att ni har haft en bra helg, i alla fall :)