Hjärnsubstans

Idag var jag ALLDELES FÖR TRÖTT när klockan ringde. Snoozade ett par gånger. Kunde inte slappna av heller, jag har ju tider att hålla iochmed jobb och så vidare. Nu är jag någorlunda vaken och känner mig väl ändå lite orolig över att jag skall hinna tvätta en massa ikväll OCH sedan gå upp tidigt imorgon för att springa före jobb vilket innebär att jag måste komma i säng i tid ikväll och jag vet inte hur det skall gå ihop för jag behöver ju även hinna få mina steg idag? DET LÖSER SIG. Fan. Allt löser sig förr eller senare. Jag vill bara inte inkräkta på stegmängden ELLER på morgondagens löppass. Och jag behöver ha mina kläder rena.

Imorgon blir det äntligen Göteborg igen! Martinhäng <3 Jag behöver det. Jag har födelsedagspresent till Alex fixad men är samtidigt orolig över ifall han skall gilla den eller inte. Det löser sig också. ALLT löser sig. Jag bara hoppas på att saker löser sig å det bästa :P

Det är torsdag, jag har rätt dag i huvudet och igår fick jag en timmas massage. Efter det fick jag en semla. Idag vägde jag mer än igår. Det spelar ingen roll. På riktigt alltså – det spelar ingen roll. Semlan var skitgod och jag tänker inte bry mig om ett par hekto. De försvinner igen. Jag borde inte prata vikt för det är inte viktigt, men samtidigt ingår det väl ändå i vad som är jag? Jag vetefan.

Jag är lite off idag, ändå. Måste vara pga tröttman? Och stressen. DET LÖSER SIG, men just nu känns den här dagen oövervinnerlig. Jag menar, jag kan ta en promenad hem från jobb för att fluffa upp stegen lite, och sedan har jag väl iaf 1000 steg medan jag tvättar, och jag kan dansa i lägenheten ifall jag inte bara går ut och tar en promenad medan tvätten torkar. Och jag ÄR klar i tid så att jag kan få sova. DET KOMMER ATT GÅ BRA. Sluta stressa herregud.

Ibland gör min hjärna mig så trött.

…för det mesta, faktiskt.

Jag köpte i alla fall en bok igår. Jag har ju ett presentkort på Sfbok jag fick i julklapp och nu har en del av det presentkortet bytts in mot novellsamlingen som ackompanjerar First Law-böckerna av Joe Abercrombie. Bra grejer! Ingen aning vad jag läser sedan, men det finns utrymme för en bok eller två till på presentkortet så :)

Jag hoppas att ni har en bra dag. Solen skiner på mig så det gör ju alltid saker bättre. Kram! :)