Hur jag ser ut

Skriver jag inget NU så kommer jag inte att lyckas posta något här idag, så HEJ! Hejsvej! Det är onsdag-men-känns-som-torsdag och jag sitter och gäspar käken ur led. När jag gick till jobbet imorse så spöregnade det på mig men nu verkar det lätta lite, vilket är att föredra eftersom jag skall ta en långpromenad hem från jobb idag…

Igår lade jag mig tidigt och läste ut Red Country av Joe Abercrombie så idag har jag plöstligt inget att läsa, igen. Får se vilken bok jag plockar ur bokhyllan ikväll – oavsett ifall jag vill läsa IKVÄLL eller inte så är det alltid bra grej att ha med en bok till Martin i helgen, i synnerhet om jag nu skall åka buss fram och tillbaka.

Här är en bild på mig och mamma från innan vi gick ut i lördags. Jag har ett så sjukt awkward leende men vi såg så glada ut båda två så jag delar den ÄNDÅ.

 

Och här är en selfie jag tog på Bulltofta i söndags, under min promenad. Har den till och med som profilbild på Facebook just nu – det är inte alltid jag blir nöjd med selfies men den här var fin. Bra färger. Glada ögon. Bra grejer :)

 

Idag får jag i alla fall en timmes massage! Så himla gött, faktiskt. Bra avslut på arbetsdagen :)) Kommer att ha en halvtimme kvar att jobba efter att massagen är avslutad, så det kan man ju inte klaga på :D Och sedan ut i eventuellt regnoväder, som sagt. Regnar det när jag slutar så tvättar jag fan bort sminket först, orka gå runt och se ut som en sur panda på vägen hem :D

Men ja. Våren är på väg, i alla fall. Jag ser fram emot att få ha på mig min fina Ghostbusters-jacka igen! Och jag är sugen på att SY, men jag vet inte vad. Jag har ju fortfarande min lilla dröm om Baphomet-broderi, men jag har ännu inget att brodera getfan på. Agh! Men det löser sig. Jag skall fundera lite så får vi se ifall jag kommer på något kul projekt :))

Ni får ha en bra dag! Själv skall jag jobba på att hålla mig vaken fram tills massagen ;)