Karusellen

Det har blivit lite en grej att om jag uppdaterar den ena bloggen så blir den andra lidande. Eftersom jag springer ~3 dagar i veckan så är det ~3 dagar i veckan som antingen den här bloggen eller träningsbloggen hamnar på efterkälken. Så. Ett sent inlägg idag – men ett inlägg, i alla fall! :)

Jag gick aldrig till Netonnet igår. Regnet öste ner med en förtvivlad styrka när jag skulle gå från jobb, och jag kände att så himla kul är det inte att gå och bli dyngsur. Jag vill ha stativet, men SÅ viktigt är det inte att jag måste gå och bli sjuk på kuppen :P Jag fixar det nästa vecka istället – eller så tar jag det efter jul. Det är ingen brådska :)

Nu skall jag berätta hela djävla följetongen om den fina kalendern jag köpte och skickade till mina brorsöner!

November: Beställer en bok-julkalender från Pixi. Vill ha den i tid så att jag hinner skicka den i god tid tills 1/12 :)
Sön, 27/11: Har fått lön och just kommit med tåg från gbg; trallar över till Hemköp och skickar kalendern. Räknar med att den skall vara framme tisdag, senast onsdag.
Tis, 29/11: Får snapchat från Sega. Tror först att det är ett tack för kalendern, men det är bilder på mat han lagar åt pojkarna. Svarar med bilder på min egen mat, because why not.
Ons 30/11: Skickar sms till Fredrik och frågar om han inte har fått ett paket från mig, månne? Det har han inte. Jag förklarar att det är en kalender åt pojkarna, och att han borde få en avi eftersom det är för stort för hans brevinkast.
Fre 2/12: Fredrik skickar mms med bild på en avi han har fått under dagen. Jag blir lättad och glad över att kalendern äntligen är framme! Fredrik säger att han kommer att hämta ut paketet senast på söndagen pga mycket att stå i.
Sön 4/12: Får sms av Fredrik; det var INTE kalendern som kommit.
Ons 7/12: Är uppriktigt töntledsen över att den fina kalendern kommit bort. Försöker få hjälp av PostNord men utan kolli-ID/sändnummer så kan de inte göra något alls. Funderar fram och tillbaka och letar till slut rätt på kalendern på AdLibris. De kan leverera IDAG, jag känner att det får vara värt det och köper en ny, med leverans idag (torsdag 8/12). Berättar för Fredrik att jag har köpt en ny och att den kommer torsdag.
Ons 7/12: Får sms av Fredrik på kvällen, ”Jag vet inte om jag borde säga detta till dig…” men KALENDERFAN KOM JU ALLTSÅ UNDER DAGEN PÅ ONSDAGEN?????? Precis efter att jag har KÖPT EN NY PGA VILLE SÅ GÄRNA ATT DE SKULLE FÅ EN??? Djävla PostNord.
Ons 7/12: Får mms av Frida, med bilder på pojkarna med kalendern och böckerna, och hon berättar att de blev jätteglada. Okejrå. Allt är bra ändå ♥♥♥

Lärdom: PostNord suger. Jag vet inte ifall de gör såhär för att de vill att man skall känna sig tvungen att skicka snordyrt för att få ett sändnummer så att man kan få hjälp ifall det kommer bort? Jag har bara tappat cirka allt förtroende för dem i detta, för det skall fan inte ta 1,5 vecka att skicka något mellan mmo-gbg. Herregud det hade gått smidigare om jag tagit bussen upp dit, givit dem kalendern in person och sedan tagit bussen hem till mmo igen.

Nu har de, eh, en exakt likadan kalender till. Får nog göra en retur på den, ifall de inte gärna ville ha den nästa år (igen) (istället).

Nu skall jag strax gå för dagen. Ikväll skall jag packa och fixa eftersom jag åker till GOTLAND imorgon! Wooo mommohäng! :D Detta blir bra! Skall se ifall jag kan fixa en klok ”före”-bild på håret också, ifall det nu blir så att det faktiskt syns att jag har klippt mig när jag är klar på lördag :P

Jag hoppas att ni har en bra dag/kväll! :) Kram!

 

PS: PostNord, ifall ni googlar fram detta och läser – jag vill inte ha några kommentarer från er. Det är som det är med det här, och jag är inte nöjd över hur kaos allt detta blev + var tvungen att köpa nytt pga var övertygad om att ni tappat bort mitt paket. Bara scrolla vidare till nästa person som klagar på er istället, ok? Tack.