Äntligen fredag! :D

Idag är det inte vilken dag som helst för idag åker jag till denna underbara människa! :D KAOSTANTHÄNG INC! :D Halv två går bussen; halv fyra går flyget, halv fem landar jag och halv sex räknar jag med att vi har pizzakalas på soffan :) Kan en fredag se bättre ut än så? NÄ! (naj)

Väskan står packad, jag skall bara komma ihåg att ta med mig kontorsladdaren när jag sticker sedan – annars blir mobilen snabbt ledsen och det blir lite tråkigt att inte kunna lyssna på musik när jag springer/går på stan osv. ”Lite tråkigt” är alltså en sjuk underdrift, det hade inneburit ångest och panik och att jag sticker ut på stan dirrmode för att köpa första bästa laddare jag kan få tag på, haha :P

Vi får se ifall jag eventuellt gör någon form av mobilbloggande under helgen. Jag har appen installerad och det skall ju fungera bra (gjorde ett testinlägg igår, kanske var någon som hann se det innan det togs bort. för er som eventuellt blir nyfikna nu så var rubriken alltså ”test” och innehållet ”test” så ni missade INGET ALLS)

Ser fram emot att få håret avkortat imorgon också. Och att få spatsera runt i Visby <3 Och att springa på P18. Och att kanske ha något jag kan dela på Instagram, haha. Försöker få igång mitt postande där igen, det är ju kul att ha en bilddagbok på det sättet :) Jag har däremot aldrig riktigt förstått mig på de här som skriver skitlånga blogginlägg under varje bild. Jag likear poster för att bilden är fin, kanske inte för att det är ett tre A4 långt inlägg under bilden liksom? Det är ju sådant man har bloggar till. IMO! :)

NÅVÄL. Jag har inte så mycket att säga idag, faktiskt. Jag sitter med en grej jag verkligen vill vara klar med innan jag skall till bussen + måste lista ut hur fasen jag gör med lunch idag för jag har ingen lunchlåda. Kan jag klara mig på banan + Gainomax tills jag kommer fram till flygplatsen? VI FÅR SE. Ikväll blir det som sagt var en pizza så det blir ju himla bra :D

Ha en bra dag, och ha en bra helg! Som sagt, KANSKE dyker upp något här under helgen men det ser ni ju i de vanliga kanalerna så :))