Filter så att man inte är fulter

snapchat-787646657

Godmorgon! Här kommer en selfie, tydligen. MED FILTER, så att man ser snygg ut osv. Hej! Vi har igen solsken. Jag borde vara mer taggad på snö osv men just nu så känns solsken ändå väldigt trevligt. Höstdepressionen tar inte riktigt fart så länge vi undviker mörkret :) Det hade varit skönt att slippa i år, faktiskt. Jag menar, snart går vi mot ljusare tider igen! Woo!

Onsdag! Idag skall jag baka efter jobb, är planen. Vi får se hur det går med det, haha. Jag har inte gjort det jag skall göra förut, så jag är inte säker på ifall det är något jag klarar av eller ej? :D Men skam den som fegar ur! Går det så går det och annars får jag väl bara admit defeat och göra något annat istället :) Skall även packa inför Göteborg tänkte jag, så slipper jag hetsa med det imorgon kväll när jag skall baka (igen) och tvätta.

Jag är kluven vad gäller julklappar. Jag har bra grejer till alla, men jag hade velat ha NÅGOT mer till Martin. Jag kollar runt lite för att se ifall jag kan hitta något kul, vi får se ifall det blir något mer eller ifall han (jag! haha) får nöja sig med de fyra grejer jag har åt honom än så länge. Jag bara verkligen vill ta chansen att få skämma bort honom när det liksom är okej pga jul :P

Två nätter kvar tills jag får träffa honom igen. Imorgon skall jag som sagt var på arbetsmiljökonferens hela dagen. Meningen var att jag skulle gå med en från jobbet, men hon var tvungen att avboka så jag får gå själv. Lite ångest över det, men det blir säkert bra. Jag får väl pilla på mobilen om det blir långa stunder för mig själv, liksom. DET LÖSER SIG. Det hade bara varit roligare att ha sällskap, is all.

Nåväl. Dags att kicka igång dagen! Jag tänkte ta lite kort när jag bakar ikväll så får vi se ifall det blir något värt att dela eller inte, haha :D

Ni får ha en bra onsdag! Mittwoch, osv :)