DET ÄR FREDAG

oooh

NU ÄR DET BARA TIMMAR KVAR TILLS JAG TRÄFFAR MARTIN och jag är så himla glad, mina vänner!  Det borde inte vara lagligt att vara ifrån varandra så här länge???

Inledde dagen med en springtur och sedan fick jag ta bussen till kontoret pga ALLDELES för mycket packning, men det blir så ibland. Det är hemlisen till Martin + födelsedagspresenter till Olof + lite öl för helgen + lite småsaker jag plockat upp åt Martin under vår tid isär och så kläder och smink. Jag brukar ha ganska bra packat med mig, men nu är det ju liksom EXTRA mycket. Blir så ibland :)

Alla räkningar är betalda och klara. Det känns alltid bra! Jag tog det direkt när jag kom hem efter min springtur imorse, så har man det gjort. Och så har jag fixat åkkort inför nästa helgs tur över till Köpenhamn (Crazy Christmas Cabaret och Jul på Tivoli, vår nya jultradition <3) och eftersom jag glömde en grej hemma fick jag gå inom Apoteket och fixa det också. Nu har jag allt jag borde ha, så nu är det bara ett par timmar kvar på jobb tills det är dags att försöka få över alla djäkla väskor till tåget. Tur att vi har så nära till spåret från kontoret nu då :D DET LÖSER SIG.

Imorgon skall jag först hänga med Rigmor (fika + shopping på Klädkällaren) och sedan skall vi som sagt fira Olof. Det blir bra! Ryktet säger att vi blir hela gänget (dvs alla fyra) och det är länge sedan. Sist vi sågs alla fyra var när jag hade sprungit Midnattsloppet Göteborg och det var då Olof lärde oss alla att fåglar består till 30% av näbb. Jag har med vad vi behöver för tårtan också, om vi nu kör på temat vi tänkt oss i år (Umbrella-tårta). Jag och Martin gör alltid tårtorna när vi firar grabbarna, eftersom jag gillar att baka och de andra inte orkar :D

Men ja. Min countdown säger 4 timmar och 40 minuter kvar och det känns himla fint. Den säger också 28 dagar och 10 timmar kvar till julafton och det känns OCKSÅ himla fint! Skall försöka få färdigt de sista julklapparna nu, men det kommer att gå bra :D Jag har idéer och jag har önskelistor och nu när lönen har kommit så har jag pengar också! ;)

Ni får ha en riktigt trevlig helg! Det tänker jag ha <3