Flyg då, tidsdjävel

tumblr_oh19gxp8pt1swv52fo1_540

…inte för att jag håller räkning, eller så. Men ja. Jo. Jag saknar så oerhört. Den här veckan kan verkligen inte gå fort nog. Det är svårt att andas när ens hjärta är i Göteborg. Vi har inte setts på hela november. Förstår ni hur lång tid det är?? Sist vi sågs var 30/10. Idag är det 22/11. Liksom kom igen?

Och världen snurrar på ändå. Det som är så viktigt för mig är inte ens en faktor för någon annan. Eller jo, för honom också såklart. Det är viktigt för OSS, men resten av världen snurrar på och det är ändå märkligt hur något som är så stort för någon inte ens FINNS i resten av världens ögon.

Det är tisdag! Jag sprang inte igår och jag har inte sprungit idag, än. Jag tänker springa ikväll. Jag tänker gå hem, äta kvällsmat och sedan sticka ut och springa. Jag vet inte när nästa springtur blir – om jag springer imorgon eller om jag springer på torsdag eller vad som händer. Jag har saker att göra efter jobb imorgon men borde ändå ha tid att träna ifall jag vill springa en kväll till. Kanske denna vecka är en kvällsvecka? Kanske. Jag vet inte.

Min gran står pyntad och jag skall ta kort på den här grejen jag skall ta med upp och ge Martin i helgen. Jag tänkte visa bild här sedan, men because reasons och risken för att Krabban i fråga läser här så håller jag det på smygnivå tills han faktiskt har fått sett själv först ;) Roligare så. Får se ifall det kanske blir av att jag tar kort idag, ifall det är bra ljus när jag kommer hem. Det är så mörkt på kvällarna? Jag gillar men ogillar. Men det är fint när granen står tänd och jag har levande ljus och lyssnar på bra musik och myser.

Julmusik nu. Jag är redo. Och om tre dagar får jag träffa Martin igen. Bara tre nätter till, sedan får jag sova intill honom. …i två nätter, och sedan hem igen. Ha. I december har vi bara en enda helg isär, när jag är på Gotland. Och sedan är jag hos honom 1,5 vecka över jul. (och Caroline kommer och hälsar på precis innan jag åker till Göteborg och DET ser jag också fram emot så oerhört mycket! ♥)

Det finns många bra saker i världen. :)