Alla bra saker i livet

snögubbe

Vilken oerhört bra helg det har varit!

I fredags efter jobb gick vi på stan en vända i spöregnet och fixade ett par småsaker, och sedan tog vi en pizza på hemvägen innan vi kom hem och såg på Hogfather och åt macarons och pepparkaksdumle :D

På lördagen gick vi upp vid nio, klädde på oss och tog första bästa tåg ut till Hyllie när Emporia öppnade vid tio. Vi började vår shoppingrunda med att äta lunch (på Jensens, lol) och sedan köpte vi smink, julklappar, inslagspapper och allt möjligt bra man kan vilja köpa :D När vi hade handlat klart åkte vi hem igen, och var hemma vid halv tre. Vi chillade en stund hemma hos mig och jag slog in årets första julklappar, och sedan tog vi en promenad bort till ÖoB för att se ifall de hade något kul inslagspapper där också :) När vi kom hem gjorde jag kycklingbaguetter till oss, och vi tittade på Arthur Christmas och sedan tittade vi på Christmas Vacation och så avslutade vi med Blinkende Lygter. Den sista är inte en julfilm, men efter att vi sett på fyra julfilmer så kändes det bra med något annat också ;) …plus att jag inte hade fler filmer på boxen just då, och orkade inte leta rätt på fler :D Fanns säkert ett helt gäng på Netflix, men ja :))

I söndags slappade vi hemma och jag tog ner och satte upp julgranen. Så himla fint nu! Vi åt hamburgare till lunch och sedan gick jag med Sanna bort till tåget. När jag kom hem sorterade jag upp och lade min tvätt på plats, och sedan stack jag ut och sprang och råkade visst sätt ett nytt rekord. Väl hemma var jag DÖDSTRÖTT och helt galet stel i hela kroppen så jag tog ett varmt bad, läste Lucifer och trivdes med läget. Sedan tittade jag lite på Tabatha Takes Over och åt kvällsmat, och sedan vet jag inte ens vad jag gjorde tills det var dags att stappla till sängs.

Jag hade inte förväntat mig att kunna röra mig så obehindrat som jag gör idag? :D Så stel jag var igår trodde jag faktiskt att idag skulle vara lite mer av ett problem, men det är inte så farligt. Tydligen går återhämtningsperioden snabbare och snabbare ju mer man tränar. Gött!

Och nu, NU mina vänner! Nu är det bara fyra nätter kvar tills jag äntligen får träffa Martin igen! Jag är så glad att jag skulle kunna gråta. Fy fan vad jag har saknat honom?? Det är inte klokt alltså. Vi får aldrig lyckas göra såhär igen och inte ses på tre veckor. Det är inte okej. Varken han eller jag är ju lyckliga när vi har sådana här avbrott mitt i allt. Och jag hatar när han är sjuk och jag inte kan komma dit och bädda ner honom och pyssla om honom och ge honom soppa och godis och pussar, liksom. Vi får lösa detta nu. Jag letar ju jobb för fullt och 2017 SKALL vara året då jag flyttar till Göteborg. Det går inte längre, det här avståndet. Det får räcka nu. Jag vill bo ihop med honom även fast det innebär att bli knipsad i magen när man försöker sova :)))))))

Men ja. Måndag! Jag har tusen saker att göra den här veckan och en av de sakerna tar tio timmar så jag vet inte riktigt hur jag skall göra för att hinna?? Det löser sig dock, jag skall fnula lite på saken och planera runt saker så går det nog att ordna. På torsdag skall jag på arbetsmiljökönferens hela dagen och sedan har jag tvättid, och på fredag åker jag till Göteborg ♥♥♥♥♥. På lördag har jag Klädkällarendejt med Rigmor och på kvällen skall vi fira Olof som fyller år! På söndag skall vi kanske träffa gsson lite? :D Vi får se! Skall snacka med Martin + snacka med gsson och se ifall vi kan göra planer.

Ni får ha en bra måndag och jag hoppas att ni har haft en bra helg! :D