Helgen, veckan

tumblr_o6j71zFIPM1swv52fo1_1280

Inledde måndagsmorgonen och den nya veckan med ett gympass, i vanlig ordning. Har en ganska dålig kroppsdag, dock. Får se ifall det känns bättre under dagen, annars hoppas jag att imorgon känns bättre igen. En del dagar hänger man inte alls med.

Djävla demonstranter då? Gatorna är täckta av en massa rött skit och skräp överallt. Är det verkligen SÅ svårt att INTE skräpa ner när man skall gå runt och hojta och ha sig? Argh! Jag blir irriterad. Möllan och området här omkring är djävligt skräpigt i vanliga fall, men idag var det banne mig värre än vanligt. Får hoppas att någon kommer och städar upp det under dagen, men känns också djävligt ofräscht att lämna sådant åt gatustädarna och dubbla deras arbetsbörda.

Helgen har varit bra, i alla fall! Mamma kom i fredags och då åt vi laxsallad och vitlöksbröd och tittade på en dansk film som hette Haevnen, och sedan somnade vi och sov gott. I lördags åkte vi ut till Emporia där jag köpte två träningslinnen (varav ett syns på bilden ovan) och en ny kjol, och mascaran jag ville ha från Too Faced; Better than sex. När vi kom hem tittade vi på en riktigt bra film som handlade om en kille som lite hipp som happ fick jobb som personlig assistent. ”En oväntad vänskap”, kanske den hette på svenska? Den var fransk, i alla fall. På kvällen åt vi på Broderstugan och sedan tittade vi på Groundhog day och åt morötter och chips, och sedan sov vi igen. I söndags sken solen lite i smyg så jag körde ut oss till Torup där vi tog en milslång promenad på två timmar i solsken bland blommor och blad. Sedan åt vi burgare och sedan åkte mamma hem igen, och jag slappade på soffan resten av dagen pga utsatts för lite väl mycket pollen på en gång i skogen trots allergitabletter.

Måndag! Kort vecka! Jag jobbar fram tills onsdag och sedan är vi lediga på torsdag och fredag. Jag åker till Martin på torsdag förmiddag, så jag tränar idag + tisdag + onsdag + torsdag och sedan blir det någorlunda stillasittande fram tills nästa måndag igen. Vi skall dock på konsert på fredag så då lär det bli en del dansande, så det blir ju lite rörligt ändå. Jag får också se till att få tummen ur och promenera lite när jag är hos Martin, man kan ju ändå få typ 7k steg på en timme så det är ett bra komplement till eventuell annan rörlighet (dvs ifall vi skulle åka och handla osv) så ja. Det GÅR att göra mer :)

Nu skall jag försöka hitta något att äta. Städarna har slängt mitt bröd så jag har ingen frukost???? Inte det minsta nöjd över det. Häromsistens slängde de ju spaams macka han skulle ha till frukost, så jag vetefan vad de sysslar med. Fan också.

OKEJ HA EN BRA DAG!