Ekot

tumblr_o6l1o0HcNJ1swv52fo1_1280

Burrigt hår för att jag sov med en fläta i, och här är det andra linnet jag köpte i helgen :) Både detta linne och det svartvita jag hade igår kostade 59:-/styck så kändes som okej pris, liksom :)

Dagens träningspass var fokus på ben, rygg och triceps. Får se ifall detta känns i armarna sedan – jag är inte helt hemma på tricep dips så misstänker att jag kanske aktiverat någon slumrande muskel där liksom.

Solen skiner, det är 12 grader ute och klockan är strax efter 8 på morgonen. Idag är första dagen i år som jag INTE haft långkalsonger på mig under jeansen! Skratta ni, men jag är väldigt lättfrusen och tycker inte alls att det är skönt att gå och huttra när det är fem grader ute. Idag lockar dock att bli en väldigt varm och fin dag, så idag vågade jag mig på att gå utan långkalsonger – och det gick jättebra! Woo! :)

Tisdag. Eller torsdag. Eller onsdag. Allt beror på hur man ser det :D Det är en tredagarsvecka så det är torsdag för att det är näst sista dagen i veckan och det är onsdag för att det är mitt i arbetsveckan. Fast egentligen är det ju mest av allt en tisdag. Det är vad som står i min kalender, och då måste det ju stämma ;) Saker jag behöver ha fixat innan jag åker till Martin på torsdag-torsdag; Färga håret + hitta på vad jag skall ha på mig på Aesthetic Perfection-spelningen på fredag. Första planen var ju min rosa latexklänning, men kroppen har svällt upp igen och magen känns enorm, så jag skulle vara så sjukt obekväm i den. Det lutar åt typ vad jag hade på mig när vi såg Hocico istället; svart och rött i lack :) Det är fint det med <3

Planen för torsdag är alltså att gymma klockan fem i vanlig ordning och sedan färga håret och fixa hemma innan mitt tåg går vid elva :) Halv två är jag hos Martin wooo <3

Eh ja. Jag vet inte. Annars är allt bra, i alla fall :) Jag ringde mommo igår! Hon frågade mig fem gånger hur jag mår. Det är så tråkigt med hennes korttidsminne. Inte för att jag har problem med att svara på den frågan fem gånger, alltså, men för att hon själv mår dåligt av att hon tror att hon inte frågat eller för att hon inte minns vad hon fått för svar. Jag frågade henne om vi skulle ta med Inga ut på Majstregården när jag kommer, men hon ville helst åka ensam. ”Vi kan väl göra det som en sak, bara du och jag?” men självklart! Att ta med Inga var ju just för mommos skull, att hon kanske ville ha med sig sin syster.

Det blir mer Gotland i sommar sedan. Pappa och Prescilla kommer ju dit, så då åker jag ner med Martin och så kan vi hälsa på farmor också :))

Idag efter jobb har jag i alla fall saker att göra. Jobba jobba :) Skall försöka få tid för en promenad senare också. 15k steg igår, vill ha 15k steg idag. 15k om dagen. Det var en bra period när jag lyckades hålla igång med det. Det går att komma dit igen, i synnerhet nu när vädret är så drattans fint att man VILL gå ut och gå :D Igår gick jag i hoodie, utan jacka. Så skönt ♥

Älskar verkligen maj månad :D