Gym^5

Screen Shot 2016-04-29 at 08.16.43

#justmalmöthings

Polisen var där och kollade, det var tydligen ingen bomb. Det var en smällare. Tror de. Men DJÄVLAR vilket KABOOM den gjorde ifrån sig!

Nåväl. Trots högljudd smäll vid niotiden somnade jag när jag behövde, sov gott större delen av natten och sedan drömde jag att klockan ringde strax innan klockan ringde.

tumblr_o6dn32P4P41swv52fo1_1280

Veckans femte och sista gympass avklarat! Jag körde bänkpress och skivstångsrodd och  lite tyngre curls än jag brukar – allt är bra! Jag är en sådan där dryg gymmare som står vid spegeln och beundrar mina knoppande muskler medan jag tränar, haha. Men vafan, jag är ensam på gymmet, det är ingen som ser och stör sig och hade jag inte just skrivit det här så hade ni inte vetat heller :P

Det har varit en väldigt bra gymvecka, där jag har både provat nytt och utvecklat gammalt. Har gått på lite tyngre vikter och det har gått BRA. Jag har tidigare curlat 3-4 kilo, idag gav jag mig på 5 kilo och det gick BRA. Hur härligt som helst, faktiskt :D

Idag tänkte jag gå lite tidigare från jobb och ikväll kommer mamma. Då skall jag servera pastasallad och vitlöksbröd och tjejsnack. BRA PLAN! Sedan åker jag till Martin på onsdag eller torsdag – det är ju kort vecka med flygardag och klämdag och det är ju All Good. På fredag skall vi se Aesthetic Perfection! Nice! Det blir tredje gången jag ser dem, om jag inte minns fel. Vet att jag har sett dem minst två gånger förut, i alla fall :) eX på Inkonst 2012 + på Babel för något år sedan.

FÖR ÖVRIGT så behöver jag typ skaffa gymhandskar? Börjar få valkar och ont i händerna av skivstänger och hantlar och whatnot. Många verkar tycka att gymhandskar är löjligt och för fjantar, men jag vill ju helst inte spräcka handflatorna, liksom. Jag vet att händerna härdar sig själva om jag tränar vidare utan handskar, men ja. Nä. Jag vet inte. Hittar jag ett par vettiga handskar så kan jag testa och se hur det känns, annars får jag fortsätta som jag gör nu och hoppas att mina händer inte ändras allt för mycket. Jag gillar mina mjuka händer. Vill inte ha valkar :P

Jag vet inte om jag skriver något här i helgen. Kanske, kanske inte liksom. Valborg imorgon = fyra år sedan jag träffade Martin första gången, ändå fint ♥♥♥ Första maj på söndag och folk skall ut och ha sig på stan, och sticker jag inte ut och springer håller jag mig nog inomhus så slipper man allt vimmel och skrik tänker jag. Jag är inte intresserad av Första Maj-grejat, liksom.

Men ja, vad jag ville komma till var att ifall jag inte skriver mer här innan söndag/måndag så får ni ha en riktigt trevlig helg! Kram på er :)