Ugh.

PhotoGrid_1458545521197

Gymmade i lördags (t.v) och imorse (t.h) och allt är bra! Eller ja, mja, njä, nä. Alltså. Min hals gör ont? Jag började få känningar igår kväll efter att jag spenderat hela dagen åt att städa, men trodde att det berodde på en kombination av damm och att balkongdörren stått öppen hela dagen (VILKET VAR SKITMYSIGT THANK YOU VERY MUCH) men imorse började det göra mer ont och just nu känner jag verkligen att det är krassligt på gång. Kan jag bara få säga NEJ TACK redan nu och liksom avsluta den här djäkla prenumerationen på sjuk som jag verkar ha råkat skriva upp mig på?

Vi får se. Går det värre under dagen tar jag med mig datorn hem och försöker jobba hemifrån imorgon. Jag har lite spel jag kan kolla på ifall vi matchar osv, så det går att göra saker ändå. Men jag har INGEN LUST att bli sjuk just nu. Bra start på veckan med lite gymmande (yay!) men jag har ingen lust alls med den här veckan egentligen och nu känns det sämre pga eventuell förkylning som fuckar upp min fina träningsrutin igen. Utöver det får jag mens idag, så jag har ju en hel del SCHMERZ att ”se fram emot” också.

can we just det här med att jag fyller år om sex dagar och verkligen har noll lust med detta? Jag har 6 dagar kvar av 31 och vad har jag åstadkommit med mitt liv egentligen? Jag har inte jobbet jag vill ha. Jag har en underbar pojkvän jag älskar mer än något annat men vi bor fortfarande trettio mil isär. Jag har inga barn. Jag har gjort en del resor men inte alls så många som jag hade velat. Jag är snart 32 och jag har inte gjort NÅGOT att vara stolt över, typ. Det är jobbigt. Jag kan kalla mig 32 men jag orkar inte med att fira detta, känner jag. Det finns inget att fira. Skitsamma. Random djävla påskdag, bara.

Ugh.

Fast egentligen vill jag ju superfira min födelsedag och tycka att allt är skitbra och awesome och fluffiga hundvalpar osv. Jag har bara djävligt dålig erfarenhet av att fylla år. Och folk förväntar sig att man skall ha åstadkommit något i livet by now. Det har jag inte. Jag känner mig bara väldigt misslyckad.

1 svar på ”Ugh.

  1. Allt är en definitionsfråga. Med tanken på hur samhället ser ut idag, så tycker jag att du kan vara nöjd för tillfället. Vilka mål hade du satt upp för dig själv som du inte har uppnått? Frågar du mig, så tycker jag att du har uppnått mycket. Större bedrifter kräver planering och tar tid. Jobbet kanske du inte trivs med längre, men så är det för alla, man tröttnar efter ett tag, annat vore konstigt. Tänk tillbaka ett par år, vart var du då? Hell, har varit gift i sex år snart och än inga kids. Stressa inte, fokusera and remember, do or do not, there is no try

Kommentarer är stängda.