Helgen

P1030781

Godmorgon! TGIF! Firade ni S:t Patricks Day igår? Det gjorde inte jag! Det är en sådan där väldigt nationalitetsbunden grej och känns typ lika konstigt som att irländare eller sydafrikaner eller kubaner skulle börja fira svensk midsommar, liksom. Mina fem cent. Halva mitt flöde på facebook + min mamma verkar ju ha firat Paddys, så ja. Folk gillar väl grön öl, helt enkelt :P Det är väl att folk greppar ytterligare ett skäl att få dricka lite, tänker jag? För som sagt, vi har ju ingen relation till saint Patrick. Han är väldigt irrelevant för svenskar. Dock relevant för irländskättade svenskar ofc.

ANYHOOOO.

Fredag! Hur nice är det? :D Väldigt, är svaret. Jag tog lite sovmorgon idag efter att jag suttit större delen av gårdagen och halvsovit, eller i alla fall känt mig som att jag är på väg att däcka hela tiden. Jag hade initiellt tänkt gymma imorse, men det kan jag göra imorgon + på söndag istället. Det är en gräsänkehelg, så jag har ju en hel del tid att döda. Jag tänkte bland annat ägna typ hela söndagen åt att storstäda hemma, och så har jag en liten tvättid där mitt på dagen så att jag kan få rent mina träningskläder osv. Det är nästan bara träningskläder i min tvättkorg? Eller ja, det är ju 50/50, eftersom jag byter kläder varje dag. Men plötsligt är det 2+ ombyten per dag istället för 1+ ;)

Inga bombdåd under natten heller. Det var ju skönt :) Stena hade slängt upp en lapp i hissen hemma angående att polisen vill ha fatt i vittnen, och de skrev även något om att de som behövde support kunde höra av sig. Kan tänka mig att en hel del mår dåligt över detta, särskilt de som har lägenheterna precis ovanför Gymgrossisten. Det kan INTE vara kul att bo precis ovanför ett ställe som just blivit utsatt för ett bombdåd, liksom. Jag hade nog flyttat hem till Martin ett tag ifall det varit min lägenhet, så.

Om 9 dagar fyller jag år. Jag hänger på ett forum och där är de ganska dräpande mot vuxna människor som tycker att deras födelsedagar är en stor deal, och jag tar väl åt mig men känner samtidigt att det måste få vara en stor deal. Födelsedagen är ju MIN dag, när JAG kan få uppmärksamhet och kärlek. Jag tycker att jag är så djäkla tillbakadragen större delen av året, men just 27/3 är ju MIN dag, ni vet? Jag har en del teorier om varför detta är så viktigt för mig. Jag kommer dock inte att diskutera dem här, men ja. Kommer ni ihåg att säga grattis blir jag jätteglad ♥

Martin fyller år en vecka efter mig. VAD FAN SKALL JAG GE HONOM I PRESENT? Jag har sådan stressångest över detta. Jag brukar komma på bra och roliga presenter i god tid osv, men den senaste tiden har det stått helt still i skallen. Jag har ingen aning. Jag vet verkligen inte alls vad jag skall ge honom, och det gör mig halvt panikslagen för jag vill ju ge honom något han blir glad över? satan satan dubbelsatan satan.

Apropå något helt annat så drömde jag att jag började jobba i bowlinghallen igen. Pappa behövde hjälp, så plötsligt bodde jag i Visby igen och hoppade in i kassan och försökte komma ihåg hur saker fungerade. Pablo var jätteglad åt att jag var tillbaka, och Leffe var tillbaka och jobbade där han också. Han hade skaffat sig långt bikerskägg och såg yngre och piggare ut. Allt var bra, men jag var stressad pga mycket kunder och jag gjorde hela tiden fel. Sedan ringde klockan.

OKEJ HA EN BRA DAG!