Morgonljuset

P1020956

Kameran i högsta hugg på min promenad till jobbet imorse! Här är Paulikyrkan i morgonljus.

P1020957

Jag tänkte skriva ”Vitsippor!” men sedan kom jag på att de heter Snödroppar. Så… Snödroppar! :D Och, um, frost! :)

P1020960

Och ett av de konstiga huvudena från tunneln under Admiralsgatan (tror jag? så djävla kass koll på geografin här trots att jag bott i Malmö i snart fyra år :P)

Men det stämmer :o I sommar är det 10 år sedan jag flyttade till Skåne och i höst är det 4 år sedan jag flyttade till Malmö. Från en skitsituation i Helsingborg som jag inte skulle upprepa om så livet hängde på det till att få stå på egna ben och kunna jobba på att må bra i Malmö. Vilken grej! :)

Idag blir det öl med Eva och Frans efter jobb, och sedan skall jag slänga ner lite kläder i en ryggsäck som jag skall ha med till Visby imorgon. Imorgon bitti tänkte jag gymma före jobb, och sedan är det jobb och efter halva dagen så drar jag till Visbyyyyy! Med kameran! Det går nog ganska bra att säga att ni kan förvänta er lite bilder på instagram, om inte annat. I vanlig ordning är jag @voodoobunny där, så eh… följ? :)

Igår satt jag vid datorn och sjöng och smuttade lite rödvin, för att jag kände för det. Och för att jag hade en smutt kvar i en flaska som måste hällas ut ifall jag inte dricker den, och då kändes det ändå nice att kunna slå sig ner och ta ett glas. Är det alkisvarning på det? Jag tror att om jag skulle börja skriva ner varje gång jag dricker alkoholhaltigt så är det inte särskilt ofta eller mycket. Jag drack visserligen typ tre öl i lördags, men ja. Alkohol innehåller sjukt mycket kalorier så det är inget jag har lust att få i mig för mycket. Flytande kalorier är inte lika kul som fasta. Jag äter hellre pasta! (se! nu fick jag rimma också, yay!)

Jag borde ringa mommo idag och typ påminna henne om att jag kommer imorgon + kolla läget, tänker jag. Och upplysa henne om att det kommer att ta mig typ en timme eller så att ta mig från flygplatsen, så att hon inte tror att jag är hos henne en kvart efter att jag landat :P

Nåväl. Jag har fyra tickets jag vill ha stängda innan jag drar imorgon – vilket är fullständigt doable! – så jag skall komma igång på allvar med arbetsdagen nu när jag är färdig med min frukost. Ni får ha en bra torsdag! :))