Tigerbalsam

P1020951

Fullmåne igår! Försökte ta kort, men ja. Det gick sisådär, månen gömde sig bland molnen hela tiden.

Min axel gör fortfarande ont. Jag har sovit med den inkletad i tigerbalsam (tigerbalsam ftw!) och det har varit skönt, men när klockan ringde imorse så insåg jag först och främst att jag har lagt mig på vänstra sidan (suck) och när jag rätade ut kroppen så började det göra ont igen. Fan också! Utöver axelvärk så har jag idag en djäkla träningsvärk i vader, lår, midja och armar. SKÖNT. På riktigt. Okul med ont, men samtidigt så djävla pepp på att jag har kvitto på gårdagens träningspass :3 *bäzta*

Onsdag. Jag ville skriva torsdag, men det är det inte riktigt än. ONSDAG! Mitt i veckan. Det är relativt grått ute men ändå väldigt ljust. Ljuset har kommit med en riktig ilfart nu på sistone; Det är ljust när jag går till jobbet och det är ljust när jag går hem. Det känns så himla fint i hjärtat, faktiskt.

Snaaaaart Gotlaaaaand! Jag ser verkligen fram emot att få fotografera Visby med min nya superkamera :D ALLT BLIR SÅ MYCKET SNYGGARE! Och Visby i sig som redan är en så sjukt vacker stad måste ju i så fall bli helt ohemult supersnyggt, tänker jag. Skall även se ifall jag inte kan få ta lite porträttbilder på mommo. Hon gillar inte att bli fotograferad så jag räknar inte med det, men det hade varit fint att få ta lite kort på henne.

Men ja. Nu skall jag försöka komma på hur jag skall komma runt nätverksproblemen vi har på jobb. Jag är stressad över att det påverkar hur mycket jag kan lyckas göra den här veckan, nu när jag (äntligen!) har ett faktiskt mål att jobba mot. Får se ifall jag kan få en lösning på det. Ni får hålla tummarna! :)