Krabbhalvan

998017_619571458061071_694137047_n

Tre och ett halvt år senare så är jag lika kär som då. Eller ja. Nej. Jag är mer kär! Ju mer jag lär känna den här underbare mannen desto mer älskar jag honom. Jag är så glad att det är vi. Att vi står kvar vid varandras sida trots avståndet mellan oss, trots att det är så mycket som sliter och drar i oss. Hade det inte varit kärlek så hade vi aldrig stått ut så här länge. Hade det inte varit värt det vi har så hade någon av oss för länge sedan brutit det här, för att slippa all ork, tid och pengar som måste läggas på detta. Det har inte hänt. Istället tragglar vi vidare för att kunna träffa varandra åtminstone på helgerna. Istället åker vi på så många äventyr vi kan för att få uppleva saker med varandra. Istället har vi längre eller kortare konversationer på telefonchatten och i samtal dagligen. Vi jobbar på det, och det är värt det. INGET slår ju att få somna i hans famn, och vakna upp av att han knipsar mig i låren och säger ”frukosten är klar, kom upp nu”. Inget slår att få lägga huvudet mot hans axel och mysa in sig när vi sitter och tittar på film tillsammans. Inget slår att få smyga ner en kall liten hand i hans stora varma när vi är ute och går. Inget slår HONOM.

Så ja. Jag längtar tills jag har honom hos mig i eftermiddag. Förra helgen sågs vi ju inte, så det har gått lite för länge nu. Han är saknad.

Utöver fin halvårsdag så har dagen varit lite yxig hittills. Mitt larm ringde utan ljud imorse så jag sov en timme för länge. Det är inga större problem, var ändå på kontoret i god tid trots att jag promenerade hit, men ugh. Jag ogillar verkligen när saker inte fungerar som de skall. Nu är jag lite seg pga stresspåslag vid uppvaknandet, men jag känner mig inte stressad längre. Det kom en våg och den passerade.

Men ja. Det blir nog inget mer postat här förrän tidigast söndag, och det är inte ens säkert att jag postar något då. Kameran får hänga med i helgen så får vi se om jag har fångat något kul på bild som jag kan dela med mig av :) Badbomb ikväll lär ju fotograferas (i vanlig ordning) så om inte annat kan ni ju får se bild på mitt fredagsbad :P

Ni får ha en riktigt trevlig helg! Och såklart en trevlig Alla Hjärtans Dag på söndag :)) Kram!