Innehåll okänt men etiketten var ju snygg

tumblr_o2dprr8Znq1swv52fo1_1280

Hejsvej! Här är en svettig selfie på mig i vad som faktiskt var solsken men det syns ju knappt på bilden bortsett från SOLGLANSEN I ÖGONEN och det är ju ändå något :)

Arbetsdagen är över, jag har varit inom Systembolaget och fyllt kylen med drickbart till helgen och nu skall jag få tummen ur och städa färdigt här hemma så att jag slipper tänka på det imorgon :) Behöver även gå inom Hemköp en sväng, men det tänkte jag ta lite senare. De har ju ändå öppet till 23, så kan lika gärna gå dit om ett par timmar :)

P1020787

Här är ölen jag köpte till Martin! Ett par nya som han inte har testat förut, och ett par gamla klassiker. Det står en burk gömd bakom flaskorna och det finns en flaska till som inte är med på bilden pga dublett (medvetet val), så det finns så att han klarar sig över helgen :D

Jag behöver ju också dricka, så jag köpte vin till mig själv:

P1020783

Jag har INGEN ANING ifall jag gillar Primitivo (dricker cirka vanligtvis Shiraz eller Zinfandel) men jag gillade etiketten. Värsta änglahjärtat osv nu när det är Alla Hjärtans Dag + 3,5årsfirande, kändes passande :) Morgondagens kväll efter att vi har ätit middag kommer jag att ta mitt traditionella fredagsbad, sippa vin och läsa i min bok. Boken är för övrigt skitbra! Den jag postade bild på häromdagen, alltså. Den som var rekommenderad av admin till min favorit-ASoIaF-sida på Facebook. Klart nöjd hittills, och efter att jag tagit mig hundra sidor in i storyn så börjar även den tråkigaste av de tre POV-karaktärerna bli spännande. Gött! :D

Men ja. Nu skall jag sluta babbla här och dra tummen ur så att jag kommer igång. Klockan är 18, jag har en hel del saker jag skall/vill/bör/behöver hinna med innan jag kryper till sängs vid 22 :))

Ha en trevlig kväll!