Hello sickness my old friend

Fucking djävla förkyld. Jag orkar fan inte – jag var sjuk för två veckor sedan så varför är jag sjuk IGEN?! Var är rättvisan i det? Jag är på jobb, jag tänker vara på jobb, men jag fantiserar ändå om att få krypa ner i min säng och sova bort detta. Det känns som att jag har halsen full av grus, skallen full av sockervadd och kroppen full av moln. Det är inte en bra grej, om vi säger så.

Jag lyckades ändå köra bra på min körlektion igår – jag fick beröm för att jag för en gångs skulle hade väldigt bra uppsikt över utfarter när vi körde landsväg, något jag tidigare har haft problem med. Just nu håller jag alla tummar jag har att jag tillfrisknar innan torsdagens lektion, för jag vill vara fullt fokuserad på att köra och inte på att må dåligt och vara knäpp i skallen.

Idag efter jobb så är det först möte med USA, och sedan skall jag inom Hemköp och köpa allt jag behöver för att baka en kaka till kontoret tills imorgon. Planen är kladdkaka med vitchoklad-topping och polkagris – ingen aning ifall det blir bra, men kollegorna brukar vara villiga testobjekt så varför inte :) Jag skall bara komma på hur fasen jag på bästa sätt krossar två stora polkagrisstänger utan att det stör grannarna… Övervägde ifall jag skulle sätta mig nere i källaren med det, haha, men tänker att om någon kommer gående medan jag sitter och hamrar på godis så ser det nog väldigt knäppt ut.

Lite panik över att hjärnan är full av förkylning eftersom det gör mig för trött och slö och dum för att kunna plugga ordentligt. Igår när jag kom hem så gjorde jag vad jag behövde (middag, preppade frukost, fixade en grej vid datorn) och sedan gick jag och lade mig för jag var så trött att jag inte ens kunde tänka längre. 9 dagar till teoriprovet, det här är lite jobbigt. Får hoppas att jag orkar mer idag – jag kan ju plugga medan jag bakar, om inte annat.

IMG_20150915_071319

Dricker frukostsmoothie och lyssnar på billarmet som ylar utanför fönstret. Min plan är att sluta äta så mycket bröd – eller ja, gluten överlag egentligen, så jag kommer att testa att köra smoothies till frukost ett tag nu för att se ifall det får min svullna mage att ge med sig. Vad jag lärde mig under dagens smoothieskapande: Allt måste tina väldigt mycket mer innan det går att göra något av det. Lägg fram bären DIREKT när du vaknar och ha dem i värsta fall framme en stund på jobbet så att de får mjuka till sig lite innan du försöker mixa ihop dem. Dagens smoothie tog en timme att göra pga OMFG ALLT FRÖS IHOP.

Jag drömde om lajvare och allt var jobbigt. Någon höll mig om midjan medan jag spelade avsvimmad och jag vet inte vem det var, för jag blundade ju, men jag ville så gärna veta. Jag hade med mig min nyckelknippa och mitt kortetui och folk tyckte att det var offigt av mig men jag visste inte var jag skulle göra av dem och det fanns inga fickor eller något. Dumt.

Nåväl. Skall fortsätta att dricka min smoothie nu, och sedan får jag knarka halstabletter resten av dagen. Nu är visserligen mina halstabletter snart slut, men måste ändå gå till ICA på lunchen så får passa på att stasha lite då. Halstabletterna kanske inte har någon reell effekt, men det får det åtminstone att göra mindre ont just DÅ, liksom. Borde kanske köpa Bafucin, de domnar ju av halsen lite åt en… Får se ifall de har det på ICA, minns inte ifall jag har sett det eller ej.

okej hejdå