Födelsedagsfirande

Helgen har varit lång och bra. Mycket att göra, typ.

I fredags hade vi AW tillsammans med gsson som kom till Sverige och hängde lite. Detta innebar en bra stunds häng på kontoret, tills vi vid åttatiden gick ut för att äta indiskt på mitt och Martins favoritställe vid Möllan (Golden Shiva). Efteråt gick de andra vidare för att fortsätta festa och jag och Martin stack hem. Relativt tidig sänggång eftersom jag var trött som ett spjut, men ibland är man tröttare än andra dagar.

På lördagen tog vi en stunds sovmorgon och påbörjade runt elvatiden körningen mot Göteborg. Vi skulle inom Väla för att besöka Systembolaget + Forex för ett par snabba inköp och ärenden som skulle fixas innan det blev för sent, så jag körde oss mellan Malmö och Väla och sedan fick Martin ta över eftersom jag blev akut supersömning efter den mentala påfrestningen. Att köra är kul, men samtidigt så är ju alla sinnen på högspänn hela tiden så jag blir enormt trött. Det blir ju han också – efter de 2,5 timmarna mellan Väla och Surte var han inte superpigg heller ;)

Väl hos Martin blev det en timme på soffan innan vi gjorde oss vackra och blev upphämtade av Rigmor som skulle köra oss + Puh med flickvän till trettioårskalaset vi skulle på. Festen var sjukt trevlig och trots att vi tidigare under dagen sagt ”Vi sticker väl hem typ senast elva, man orkar ju knappast festa tills halv tre!” så öh, åkte vi taxi från lokalen strax efter tre på natten. Oops.

Söndagen var crap. Jag fick i mig alldeles för mycket i lördags och var vaken korta stunder i stöten igår eftersom jag mådde så djävla dåligt. Martin var världens finaste och kom in och klappade och pussade på mig mellan varven, samt stack ut och fixade pizza åt oss. Jag lyckades få i mig en pizzaslice och sedan sov jag två timmar igen, så när jag vaknade efteråt och mådde mycket bättre så fick jag resten av min pizza som han värmde åt mig i ugnen och lyckades därför fylla magen med något innan det var dags att ge sig iväg till tåget.

Tågresan hem var jag så trött att jag var helt borta, men gjorde i stort inget annat än att sitta på min plats och lyssna på musik och göra ett par halvhjärtade försök att slösurfa på telefonen i den mån jag orkade. Hemma gick jag raka vägen i säng utan att passera gå och lyckades faktiskt somna riktigt snabbt, för en gångs skull.

Idag är jag trött, har sjukt ont i halsen och känner mig lite förkyld, men jag hoppas att det bara är återstoden av gårdagens bakfylla och inget annat. I eftermiddag har jag körlektion och jag är glad att jag dubbelkollade det i kalendern för jag var övertygad om att det var imorgon. Denna vecka kör jag måndag+torsdag.

Från och med idag så är det en timmes teoriplugg plus minst ett teoriprov om dagen som gäller, så att det fastnar som det skall innan mitt teoriprov om tio dagar. Är tio timmar ens i närheten av vad som räcker för att lära sig hela teorin? JAG VET INTE. Om inte annat får jag uppa tiden, det löser sig. (nervöööös)

För övrigt kommer min bror på besök någongång den här veckan. Det är lite oklart hela ”När var hur varför” men det kommer nog någon form av klarhet i det innan han står utanför min dörr ;)

Ha en bra dag! :)