Freitag

Det är 9-11 idag, va? Det slog mig just. Det är en fredag, i alla fall. Martin kom igår, allt är så himla bra – vi åt hemmagjord pizza och tog en liten promenad bort till Spelens Hus och hängde med Samir en stund, och sedan drack vi lite roligt öl som jag köpt, så kallad ”untappd-öl” eftersom man plötsligt börjar gå efter vad som kommer att se snyggt ut på ens untappd, haha. Det var dock bra öl, vi delade på tre stycken och de gick ju faktiskt ner allihop.

Idag har jag ont i ryggslutet och skall ut och springa före lunch. I eftermiddag kommer vår f.d. kollega gsson och hälsar på och sedan blir det AW medan han nu faktiskt är här, vilket blir jättetrevligt. Jag och Martin umgicks en del med gsson innan han flyttade till England och vi saknar honom ju.

Vi åker upp till Göteborg imorgon förmiddag och gör oss vackra för att gå på fest på kvällen. Det är ungefär vad planen är. Jag tar ju med träningskläder som tidigare nämnt, och har jag ork och tid så blir det lite löpning på söndag, annars springer jag på måndag istället. Det löser sig :)

Well, det var väl vad jag hade att säga idag/just nu. Kanske jag skriver något efter att jag har sprungit sedan, annars får ni klara er utan mig tills på måndag igen ;) Ha en bra helg, kram!