Satan i gatan

DSC_0309

Kom hem från jobbet, gymmade, åt middag, datade, gick till sängs och läste lite Lovecraft och somnade med Arcanaplaylisten igång. Vaknade av en mardröm ett par timmar senare och vet inte ifall det stämmer men jag inbillar mig att Arcana har en sång där de upprepade gånger mässar ”Satan” och denna spelades vid panikslaget uppvaknande ur mardröm. Bytte till Loreena, somnade till slut om efter att ha försäkrat mig om att det inte faktiskt satt någon på min sängkant (ibland är det svårt att veta) och har sovit ryckigt sedan dess. Eller ja, jag tror att jag har sovit utan att vakna, men det är ju också svårt att veta ibland. Det känns som att jag har vaknat till flertalet gånger. Jag vet inte. Däremot är jag trött idag, woop. (minns ni när jag varje dag skrev ner relativt detaljerade referat över föregående natts drömmar? numera minns jag inte ens vad jag drömmer. trist.)

Also: MENSVÄRK. Skjut mig.

Allright. Tisdag, gråa skyar och höst i luften. Det är ju en månad för tidigt? Alla vet ju att hösten börjar först efter medeltidsveckan är avslutad. Var det inte höst nyss? Varför springer tiden ifrån mig såhär? Galet.

Men ja. Idag skall jag pilla lite på mitt hår och pilla lite hemma. Jag har också motivationen att jag skall nå åtminstone 10k steg om dagen hela veckan ut, så jag får se till att ta en omväg på vägen hem/ta en promenad senare ifall jag först vill byta skor så att jag får de där sista 3k som kommer att behövas efter arbetsdagens slut och min vanliga hemvägspromenad.

Jag har fått ledigt ett par dagar i vecka 32 så tänkte passa på att göra lite medeltid medan jag ändå är på öjn för att hjälpa mommo med ett par saker jag lovade innan jag for därifrån förra veckan. Vi skall rensa ur saker hon vill bli av med, titta på lite viktiga papper samt ta ut pengar. Stora grejer. Det är lätt för mig, men för någon som är 83 är det mest bara läskigt. Och sedan, efter medeltidsveckan – då firar jag och Knipsmeistern tre år tillsammans. Vilken panggrej! ♥

…så djävla ryckigt inlägg detta. Ingen röd tråd. Jag är den röda tråden. Hej.