Nya öron

Screen Shot 2014-05-06 at 09.04.20

Inga mardrömmar denna natt, men någonstans ett moment i min dröm som jag kan trigga känslan av utan att förstå. Jag vet inte. Nätterna är ett dunkel för mig numera, som jag nämnde igår. Jag studssover ofta, minns inte vad jag drömmer och vaknar inte alltid utvilad. Jag vet inte ifall jag är stressad eller vad det handlar om, men jag hoppas få grepp om situationen snart.

Jag har inget att läsa. Jag har läst igenom alla mina favoriter väldigt nyligen, och jag stirrar som en idiot på bokhyllorna för att på något magiskt vis hitta en bok som ropar mitt namn, men ingen svarar. Det kanske är dags att ta sig till biblioteket och skaffa ett lånekort och se vad man kan hitta för något nytt att läsa? Kan ni inte rekommendera era favoritböcker här så har jag någonstans att börja..? Anything goes! Jag lovar inte att jag kommer att läsa vad ni rekommenderar, men jag uppskattar alla tips och råd och är evigt tacksam ifall jag får fatt i något som kittlar läsnerven hos mig.

Onsdag. Två dagar i rad har jag hållit mitt löfte om ”minst 10k steg om dagen”. Igår var jag över 10k med typ femton steg, men det spelar mindre roll – det är fortfarande 10k+! :) Idag efter jobb skall jag till gymmet och jag försöker för tillfället bestämma mig för ifall jag skall köra uteslutande cardio, uteslutande styrka eller en balanserad kombination av de båda (vilket jag vanligtvis gör). Jag funderar på att köra ett rent styrkepass och sedan ta cardio på fredag, men vi får se vad jag bestämmer mig för.

Cantus Buranus II finns äntligen på Spotify igen och jag har andats Magnum Detrimentum och O Varium Fortune sedan jag upptäckte det. Detta är min dröm om kultistmusik och nattsvarta ritualer och mörka gränder och skräck. Love it!

OKEJ ÄNDRADE PLANER jag skall ta en långpromenad idag because reasons (aka fick pengar på kontot och behöver nya hörlurar, promenerar till Netonnet) vilket kommer att vara bra för mig. Yay steg! Yay nya hörlurar! Yay allt!